Regler for Courtesy & Safety for Bowling

Regler for Courtesy & Safety for Bowling

Udover at være sport med deltagere, der viger for at vinde, er bowling også en populær fritidsaktivitet for familier og venner, der søger en mere aktiv og konkurrencedygtig oplevelse. På trods af mange afslappede indstillere har sporten grundlæggende etiketter, der sikrer, at alle spiller sikkert og høfligt.

Se hvor du går

Du tror måske, at de er grimme, men iført rigtige bowlingsko, mens de i bowlingområdet bevarer gulvets overflade og holder det sikkert for alle bowlere. En ugyldig linje markerer slutningen af ​​tilgangsområdet og begyndelsen af ​​hver bane. Fouling ved at krydse den linje ikke kun vil skade din score, det kan være farligt. Banerne har et glat olieovertræk, der kan være farligt, hvis dine sko kommer i kontakt med det og sporer det på gulvet, hvor den næste bowler vil gøre sin tilgang.

Vær tålmodig

Ud af respekt for dem, der deler din bane, samt bowlere i nabobaner, skal du være opmærksom og være klar til at skåle, når det er din tur. På samme tid kan ingen lide at blive forhastet. Hold dig væk fra tilgangen, når en anden bowler og afventer din tur. Når du er klar til at skåle, vente, indtil sweep baren har afsluttet sin bevægelse, før du starter bolden for at undgå at beskadige enten bolden eller maskinen. Hvis du scorer en strejke, er der ingen grund til at hænge rundt, medmindre det er den sidste ramme - gå ud af vejen, så den næste bowler kan gå.

Se til højre

Hvis banerne ved siden af ​​dig bliver brugt, skal du kigge til højre før du er klar til at skåle. Kun en af ​​to tilstødende baner skinner ad gangen - normalt den, der først kom ind på den måde. Men hvis begge bowlers kommer til at stige op på samme tid, kommer den til højre til at gå fremad. Hvis du ser rigtigt ud, og der er en bowler klar, gå til bagsiden af ​​tilgangen og lad hende skåle før dig. Vær opmærksom på andre baner og hold ikke andre i dem venter: Når du træder på indgangen, være klar til at skåle.

Styr drama

Bowling kræver intens koncentration, og nogle mennesker tager dette mere alvorligt end andre. Masser af støj og horseplay kan distrahere andre spillere. Især hvis du bowler med venner til rekreation, kan du måske finde, at du vil fejre deres gode skud og forbande deres dårlige. Bowling etikette dikterer dig at holde dine post-shot shenanigans til din egen bane. Du vil også begrænse svær og voksen sprog, især hvis der er familier med børn i nærliggende baner. Mens mange mennesker nyder snacks og drikkevarer mellem svingene, bør disse opbevares i opholdsområdet og væk fra tilgangen.

Del:
Kommentarer