Regler for Coach-Pitch Baseball

Regler for Coach-Pitch Baseball

Mange baseball organisationer bruger coach-pitch baseball som en måde at introducere børn på spillet og få dem til at føle sig komfortabel med at se live pitching og svingende flagermus. Som en overgang mellem T-ball og maskine-pitch eller barnestigning kan det være et værdifuldt undervisningsværktøj. Coach pitch styres ikke af et nationalt organ, der har mandat til et bestemt sæt regler, så lokale ligaer kan frit fastsætte deres egne standarder - men mange overholder et lignende sæt idealer.

Indstilling af opstilling

I modsætning til standard Little League, er hver spiller i et træningspil normalt indsat i batting-ordren og hits i sin tur. Nogle ligaer har alle også at spille marken i hver indgang, selv ligaer, der ikke har tendens til at opfordre trænere til at rotere spillere mellem infielden og udebanen, så ingen sætter sig fast i dårlig position hele spillet. Det betyder ikke, at hver spiller skal spille hver position, men det er ikke nødvendigt at placere nogen, der bare lærer at ikke være bange for bolden, i første omgang.

Pitch tæller

Som navnet antyder, er trænere ansvarlige for pitching til spillerne på deres eget hold. Træningspladsen begrænser generelt antallet af pladser, som hver væske modtager. Dette kan være et sæt antal kast, eller det kan være en række gynger ved røret. Når først denne tildeling er overskredet, kan en tee bringes ud for at tillade beskeden at ramme, eller batteren kan betragtes som slået ud. Trænere kan uformelt acceptere at frafalde denne regel, hvilket giver mening tidligt i sæsonen, hvor nye spillere stadig kan tilpasse sig til at ramme live pitching. Uanset hvor dårlig en træner kaster bolden den dag, er der ingen gåture.

Fokus på det grundlæggende

Fordi coach pitch er for yngre spillere, der har mindre erfaring med spillet, kan avancerede strategier ikke være tilladt. Generelt er stjæle og ledende ikke tilladt. Der er ingen infield fly regel, og løbere kan være forbudt at glide eller bunting. Løbere kan avancere kun en base på et væltning i de fleste ligaer. Når en bold når udmarken, anses spillet normalt som død, når det vender tilbage til infielden, og en infilder har kontrol over bolden. På det tidspunkt er løbere forbudt at komme videre.

Tid og sportsmandskab

To andre bekymringer adresseret i coach-pitch baseball er længden af ​​spil og spilleren holdninger. Træningsbaseball spil har en fast længde, enten i innings eller tid. Innings kan ende efter tre outs; når alle i batting rækkefølge har ramt; eller efter at et bestemt antal kørsler er blevet scoret. Sportsmanship er næsten altid understreget, med spillere opfordret til at behandle deres holdkammerater og modstandere med respekt. Hvert spil slutter i et håndtryk, og spillerne fortæller hinanden, at de havde et godt spil.

Del:
Kommentarer