Regler for Cal Ripken's Baseball

Regler for Cal Ripken's Baseball

Cal Ripken Baseball er en division af Babe Ruth League af organiseret ungdom baseball. Det er ejet af og opkaldt efter tidligere Baltimore Orioles shortstop Cal Ripken. Ligaen har fire niveauer: T-Ball, Rookie, Minor og Major. Det rummer spillere fra 4 til 12 år med forskellige niveauer af tidligere erfaringer. Hver sæson slutter med en Cal Ripken World Series, som inviterer teams med under 12 spillere fra hele verden til at konkurrere. Cal Ripken Baseball er spillet af de officielle regler for baseball, med et par ændringer.

FeltmĂĄl

For Majors 70, det højeste niveau af konkurrence, er den primære forandring, at baser er placeret 70 meter fra hinanden. Kandehøjen er 50 meter fra hjemmeplade og hældningsgummiet er 8 tommer over jorden. For mindreårige og Rookies kan udendørshegnene ikke være mere end 200 fod fra hjemmeplade. Baserne er 60 fod fra hinanden. Kandehøjen er 46 meter fra hjemmeplade og er 6 tommer over jorden. T-Ball og Coach Pitch sæt baser 45 til 50 fod fra hinanden og udfield hegn er bragt ind til 150 til 175 fod.

Flagermus

Cal Ripken Baseball ligaer bruger flagermus, der er begrænset i længde og diameter. Den nuværende standard, fra juni 2010, er 33 inches i længden og 2-1 / 4 inches i diameter. Reglerne angiver ikke træ eller metal flagermus.

Pitching

Cal Ripken kande er begrænset til seks innings hver kalender uge. Hver gang tre turneringer eller mere er pitched i et enkelt spil, er en kande forpligtet til at hvile i to fulde dage, før de kaster igen.

Spillængde

Rookies, Minors og Majors spiller seks turneringer pr. Spil, med fire innings kræves for at sende et officielt spil. Længden af ​​T-Ball og Coach Pitch-spil er fastsat efter lokale ligaers skøn, men det er normalt fire til fem innings.

Diverse regelændringer

Substitutioner: Spillere får lov til at genindtaste spillet efter at være blevet subbineret. Base-løb: Spillere på basen må ikke lede af. De skal holde kontakten med basen, indtil den bøjede kugle når røret. Derudover er basisløberne forbudt at indlede "ondsindet" kontakt med fielders, mens basepatherne køres. Tredje strejke: Løbere kan ikke gå videre til først ved en faldet tredje strejke. Beskyttelsesudstyr: Cal Ripken-reglerne kræver hjelme til batter, herunder de, der kører grundstierne. Catchers skal have fuld gear, som omfatter en halsbeskytter, hjelm med maske og beskyttende atletisk kop.

Del:
Kommentarer