Red Ribbon Week Aktiviteter for Elementary Kids

Red Ribbon Week Aktiviteter for Elementary Kids

Red Ribbon Week er en landsdækkende kampagne mod narkotika, der normalt finder sted i den sidste uge af oktober. Det begyndte i 1985 at ære en slået DEA officer, ifølge jeg er Drug Free. Dets fokus er på forebyggelse af narkotikamisbrug gennem uddannelse, med særlig vægt på at opmuntre børn til at løfte deres engagement i at leve gratis. Børn lige så små som i grundskolealderen kan drage fordel af en række bevidsthedsaktiviteter.

Flydende meddelelser

En måde, som elementære ældre studerende kan deltage i Red Ribbon Week, er at dele, hvad de har lært om farerne med stoffer og alkohol. Få eleverne til at skrive korte beskeder indeholdende stofmisbrugsoplysninger eller formidle deres følelser om det. Tilføj eleverne navn, klasse og skole kontaktoplysninger. Sæt beskederne i balloner og slip ballonerne, foreslår Pro Lærer. Spor alle svar, som klassen modtager.

Beskæftigelse Test Dramatisering

En demonstration foreslået af jeg er Drug Free opfordrer til, at læreren får en frivillig fra klassen, udfører en simuleret nyfødte test. Sæt en maskeringstape ned på gulvet. Det skal være længe nok at kræve, at en studerende tager flere skridt for at gå det. Bed en frivillig om at gå linjen hæl til tå, med en fod direkte foran den anden. Når hun når slutningen, beder hun om at gå tilbage til udgangspunktet på samme måde. Dernæst drej den studerende, indtil hun er svimmel. Gå langs siden af ​​eleven for sikkerhed, beder den studerende om at gentage processen. Diskuter forskellene i elevens evne til at gå lige linjen.

Reklamebevidsthed

Reklamer i medierne sender konsekvent meddelelser, der glamoriserer alkohol og tobak. Jeg er Drug Free foreslår at have elever indsamle alkohol- og tobaksannoncer fra magasiner for at analysere deres betydning. Opdel klassen i grupper og sørg for, at hver elev har en annonce. Har hver elev individuelt beslutter meddelelsen om hans annonce. Lad elever i hver gruppe sammenligne annoncer og vælge en for deres gruppe at omskrive, hvilket giver annoncen en præcis besked. Dette kan omfatte omskrivning af et slogan eller oprettelse af nyt kunstværk. Få hver gruppe til at vælge en "reporter", der vil præsentere sin gruppes "før" og "efter" annonce til klassen.

Hands Off Board

Efter at have diskuteret de negative virkninger af alkohol, tobak og andre lægemidler, skal eleverne oprette et "Hands Off Drugs" bord, foreslår Pro Lærer. Dette kan være et stykke spånplader eller en væg dækket af plakatbræt eller tungt papir. Øverst på bordet skal du sende et løfte om at leve fri for lægemidler. Lad eleverne placere deres hænder i fingermaling og lave et håndtryk på væggen. Bed hver elev om at underskrive hendes håndtryk og derved underskrive løftet.

Del:
Kommentarer