Rapid Weight Loss Eating Plan

Rapid Weight Loss Eating Plan

Vægtforøgelse er blevet en almindelig lidelse i det amerikanske samfund, og desværre forsøger millioner af mennesker at tabe sig på usunde og ødelæggende måder, såsom fasting eller tage farlige kostpiller. Hvis du er diabetiker, så ved du, hvordan sundhed kan udføres ved kost. Det er vigtigt, at diabetikere taber sig for at hjælpe med at sænke deres chancer for at udvikle kompileringer. Heldigvis kan folk effektivt og sikkert tabe ekstra vægt ved at følge en 1,500-kalorieindhold med lavt fedtindhold og lavt kolesterolindhold.

Spis Produce

Frugter og grøntsager er naturligt lavt i kalorier og lavt i kolesterol; derfor er de yderst gavnlige, når de følger en 1,500-kalorieindhold. De fleste frugter og grøntsager er fedtfattige, men nogle er ikke, som f.eks. Avocadoer. Hvis du forsøger forsigtigt at spise produkter, der har lavt kalorieindhold, så prøv at vælge frugter eller grøntsager, der har et højt vandindhold, for at sikre, at de både har lavt kalorieindhold og lavt fedtindhold. For at holde din samlede kalorieindtagelse lavt for dagen, skal du prøve at spise produkter som størstedelen af ​​dit daglige madindtag.

Spis magre proteiner

Proteiner er vigtige for at holde musklerne magre og stærke og holde dine energiniveauer høje. Nogle proteiner - som fede kød som bacon eller pølse - kan være højt i kolesterol og bør undgås. Vælg magert kød, der er lavere i kalorier og fedt, herunder kyllingebrystkød, svinekød eller oksekødfisk eller vildt spil som bison eller elg. Spise et magert protein med hvert måltid vil gøre din krop mere tilfreds og vil derfor hjælpe dig med at spise færre kalorier hele dagen.

Spis hele korn

Raffinerede korn vil desværre få dig til at kræve mere mad og bør undgås på en 1,500-kalorieindhold. Raffinerede korn omfatter fødevarer, der er lavet af højt raffinerede mel, herunder cookies, kiks, kager og hvide brød. Vælg i stedet korn, der er hele og tæt på deres naturlige tilstand, som brun ris, fuld hvede brød eller sten havre. Hele korn er naturligt lavt i fedt og kolesterol, og får dig til at føle sig fyldigere i længere tid.

Del:
Kommentarer