Purinniveauer i Krabbekød

Purinniveauer i Krabbekød

Purin er en naturlig del af fødevarer, vi regelmæssigt forbruger, en integreret del af det genetiske liv. Høje niveauer af purin bidrager imidlertid til din krop, der producerer usunde koncentrationer af urinsyre, som er ansvarlig for en fælles smertestillende medicinsk udvikling kaldet gigt. Krabbekød, både i dåse og frisk form, har højt indhold af forbindelsen, men det er ikke blandt de højeste.

Hvad det har

Krabbekød er næsten 75 procent vand i forhold til sin samlede kropsvægt, med op til 25 procent af sin vægt, der kommer fra protein, fedt og mineraler ifølge FN's føde- og landbrugsforening. Det indeholder hvad der anses for ernæringseksperter at være høje til moderat høje niveauer af purin. I en 3,5-oz. servering af dåse eller frisk krabbe, der er mellem 5 til 100 mg purin.

Hvad er for højt?

Ifølge The George Mateljan Foundation for verdens sundeste fødevarer er krabbe lavere på listen over højpurinfødevarer. De med de højeste koncentrationer, som bør undgås af gigtlidere, har så mange som 1.000 mg purin i en 3,5-oz. servering: rødt kød, især spil; fjerkræ; sardiner; sild; fiskæg; sovs; bouillon; nyre; lever; sødt brød; gær og nogle skaldyr som muslinger og tunger. Stiftelsen lægger det anbefalede daglige forbrug af puriner på mellem 600 og 1.000 mg til raske voksne. De, der lider af gigt, anbefales at forbruge ikke mere end 150 mg dagligt.

Andre lovovertrædere

En lang liste af fødevarer er grupperet med krabbe i den moderat koncentrerede kategori. Andre skaldyr som østers, rejer og hummer er lige så tilbøjelige til højere end gennemsnittet niveauer, såvel som nyrer og lima bønner, spinat, asparges, svampe, blomkål, ærter, havre, hvedekim og fuldkorn. Ifølge Drugs, kan begrænsning af disse fødevarer, mens du lider af gigt, hjælpe med at klare tilstanden, hvilket producerer mindre urinsyre, der skal behandles af kroppen.

Kogt og rĂĄ

Niveauet af purin i krabbe ændrer sig lidt i madlavningsprocessen. Efter kogning af en krabbe i en saltet gryde - normalt i cirka en halv time eller mindre for mellemstore krabber - ændres proteinindholdet lidt, hvilket betyder, at du ikke kan ændre mængden af ​​purin i krabben. Men det er muligt at begrænse din del størrelser, hvis krabbe er en særlig glad behandler.

Del:
Kommentarer