Protein Powder Side Effects

Protein Powder Side Effects

Proteinpulver er blevet et populært supplement til sunde kost og motion. Selv om supplementet har nogle fordele, kan det være skadeligt, når det bruges ukorrekt, og det bør undersøges grundigt inden brug. Korrekt brug varierer meget afhængigt af dit køn, alder, vægt og fitness niveau, så det er vigtigt at tale med en sundhedsudbyder, før du begynder at bruge, snarere end blot at følge de forslag, der vises på etiketten.

Soja

Der findes et bredt udvalg af proteinpulver på markedet, hvilket giver kunderne en bred vifte af smag, potenser og baser at vælge imellem. Sojabaseret proteinpulver er et populært supplement, men også en potentielt farlig. Soja har høje niveauer af et kemikalie, der efterligner kvindelige hormon østrogen. Når soja er taget i store mængder, såsom med sojaproteinpulver, kan det forårsage kaos med både mandlige og kvindelige legemer. Hos mænd kan det sænke testosteronniveauet såvel som sædproduktionen. Det kan øge opbygningen af ​​fedt hos kvinder, samt øge risikoen for brystkræft, ifølge Mercola, der giver et månedligt, naturligt sundheds nyhedsbrev. Ifølge Healing Daily offentliggjorde den schweiziske sundhedsvæsen forskning i 1992, der viser, at 100 gram sojaprotein indeholder det samme niveau af østrogen, der findes i p-p-piller.

Laktoseintolerance

For personer med laktoseintolerance kan anvendelsen af ​​proteinpulver have nogle ubehagelige bivirkninger på grund af lactoseindholdet. Imidlertid er der visse proteinpulvere, såsom dem, der er lavet til veganske diæter, der er lactosefrie. Ifølge Whey Protein Institute, bør laktoseintolerante individer søge efter Whey Protein Isolate.

Real Food Replacement

Eliminerer hele fødevarer og gør protein shakes størstedelen af ​​en persons kost er aldrig sund. Udover de sundhedsmæssige problemer, der kan opstå som følge af manglen på ordentlig ernæring, resulterer denne ubalancerede kost i en lang række bivirkninger, som for eksempel produktion af for mavesyre, kvalme og nyresten. Harvard School of Public Health anbefaler, at størstedelen af ​​en persons daglige proteinbehov kommer fra hele fødevareproteinkilder, hvor protein shakes kun bruges som et lille supplement.

Protein Overdosering

Ifølge Harvard School of Public Health opstår der også problemer, hvis for meget protein indtages i en persons krop. Indlæsning på protein er ikke en magisk formel til hurtig muskeludvikling, og hvis for meget proteinpulver er en regelmæssig del af en persons kost, kan det resultere i problemer med nyre, lever og mave-tarm, samt en calciummangel, som kunne føre til osteoporose. I stedet for at styrke knoglerne for stærk muskelopbygning, kan overskydende protein faktisk svække kroppen. Ifølge Institute of Medicine, som citeret i The Harvard School of Public Health online information, er et passende dagligt proteinindtag 0,8 gram protein pr. Kg legemsvægt.

Del:
Kommentarer