Prosvent Side Effects

Prosvent Side Effects

Prosvent er en type kosttilskud, der annonceres som forbedrende prostata sundhed. På trods af at det består af urter, vitaminer og mineraler, udgør nogle af ingredienserne en risiko for bivirkninger.

ingredienser

Ifølge beslutningstagerne af Prosvent omfatter ingredienserne i supplementet pygeum, savpalme, lycopen, nælderod, Vitaminer E og D, zink, selen og græskarfrø.

Typer af bivirkninger

Saw palmetto, nælderod og zink har potentiale til at forårsage maveproblemer som kvalme, opkastning, diarré og forstoppelse, rapporterer RxList. Saw palmetto forårsager svimmelhed og hovedpine, mens både zink og selen kan forårsage en metallisk smag i munden.

Drug Interactions

Begge så palmetto og selen øger risikoen for at udvikle alvorlig eller langvarig blødning efter en skade eller operation, når de tages med blodfortyndende lægemidler som warfarin, aspirin, diclofenac, ibuprofen, heparin og enoxaparin, advarer RxList. Nettles kan påvirke, hvor godt din krop eliminerer det stemmestabiliserende lægemiddel lithium fra din krop, hvilket udgør en risiko for toksicitet fra lægemidlet.

Risici

Selvom sjældne, så har palmetto potentialet for at forårsage betændelse i din bugspytkirtel eller leverdysfunktion, mens selen udgør en risiko for nyre- eller leverproblemer og indtræden af ​​hudkræft. Når det tages i perioder på over 10 år eller ved doser på mere end 100mcg, øger zink din risiko for prostatakræft, advarer RxList, hvilket angiver, at det ikke er sikkert at bruge Prosvent i længere tid.

Overvejelser

Hvis du er planlagt til operation inden for de næste to uger, har HIV, en historie med hudkræft, diabetes eller nyreforstyrrelser, er det måske ikke sikkert, at du tager Provent på grund af dets ingredienser.

Del:
Kommentarer