Proform tredemølle fejlfinding

Proform tredemølle fejlfinding

ProForm fremstiller træningsudstyr til hjemmebrug. Inkluderet i virksomhedens inventar over udstyr er en linje af tredebånd med muligheder for at passe til brugernes behov. Som med alt træningsudstyr, kan ProForm tredemøller lejlighedsvis fungere. Selvom de forskellige modeller har forskellige muligheder, er der almindelige problemer og fejlfindingstrin, der gælder for alle modeller.

Strømproblemer

Strømproblemer med ProForm tredemøller passer ind i to kategorier: Strømmen tændes ikke, eller strømmen slukker, når træmøllen anvendes. Hvis strømmen ikke tændes, skal du sørge for, at løbebåndet er sat i en stikkontakt. Derudover skal du bruge en enkeltstikkontaktbeskytter til tredemølle. Stikkontakter med enkeltudtag beskytter maskinen mod eventuelle spændingsændringer, der kan opstå i dit hjem.

Hvis maskinen er tilsluttet et arbejdsstik, skal du sørge for, at sikkerhedsnøglen er i nøglehullet på konsollen. Hvis sikkerhedsnøglen ikke er tilsluttet maskinen, eller hvis den trækkes ud under drift, går løbebåndet ikke.

Endelig skal du sørge for, at strømafbryderen på rammen nær strømledningen er indstillet til "Reset". Strømafbryderen er indstillet til "Reset", hvis knappen øverst trykkes ind. Når bryderen slås ud, skal du trykke den tilbage til "Reset" -positionen og vente fem minutter, før du slår på tredemølle.

Hvis ProForm løbebåndet slukker under drift, skal du kontrollere strømledningen og afbryderen som beskrevet ovenfor. Du kan også prøve at fjerne og genindsætte sikkerhedsnøglen.

Walking Belt Sender

Du kan finde ud af, at walking-bæltet sænker, når du bruger tredemølle uden at ændre maskinens indstillinger. Når dette sker, er bæltet for stramt. For at løsne bæltet skal du tage nøglen ud af løbebåndet og trække stikket ud. Find rulleboltene bag på maskinen, og skru boltene fast, der holder rullerne med den medfølgende Allen nøgle. Du bør dreje boltene mod uret for at spænde dem. Løft op på båndets kanter. Der skal være ca. 2-3 tommer mellemrum mellem bæltet og platformen. Fortsæt med at stramme og løsne bolten, indtil denne plads er nået.

Når du er færdig, skal du tilslutte netledningen, indsætte tasten og køre maskinen. Lad det løbe i flere minutter uden at gå eller løbe på den for at se, om det stadig sænker. Gentag om nødvendigt de ovennævnte trin, indtil bæltet er ordentligt spændt.

Walking Belt er Off-Center

Du kan opleve, at walking-bæltet er off-center, når du kører løbebåndet. Dette sker ofte, fordi de bageste rullebolte er strammet forskelligt, hvilket skaber mere træk på den ene side eller den anden. Hvis gummibåndet er uden for midten, skal du tage nøglen ud af løbebåndet og trække stikket ud. For et gangbælte, der skiftes til venstre, skal du bruge den medfølgende Allennøgle til at dreje den venstre bagvalsebolt en halv omdrejning med uret. For et bælte, der er skiftet til højre, drej den højre bagvalsebolt en halv omdrejning mod uret. Når du er færdig, skal du tilslutte netledningen, indsætte sikkerhedsnøglen og tænde for maskinen. Kontrollér, at bæltet forbliver i midten af ​​løbebåndet. Hvis det stadig er i centrum, skal du gentage ovenstående trin efter behov.

Del:
Kommentarer