Problemer med iFit Live-modulet

Problemer med iFit Live-modulet

IFit Live-systemet giver dig mulighed for at planlægge en rute for at køre (eller cykle eller vandre) ved hjælp af Google Maps og få det lille modul til at forbinde til dit træningsudstyr for at simulere ruten. Alle bakker og nøjagtige afstande replikeres elektronisk for at hjælpe dig med træning og holde sig i form. Derudover indeholder iFit planlagte træningsprogrammer af fitnesseksperter. Der er to forskellige moduler til iFit, et trådløst modul og en USB-stik til huse uden et trådløst netværk.

Kompatibilitet

Før du køber iFit-modulet, skal du sørge for at dit træningsudstyr er kompatibelt. IFit-værkerne består af tre forskellige typer af maskiner - løbebånd, elliptiske træner og skråtræner - fra et par forskellige virksomheder: Nordic Track, Pro Form, Reebok, Free Motion og HealthRider. Hvis din maskine ikke vises på iFit-supportsiden, skal du ikke forsøge at tilslutte iFit Live-modulet.

Opsætningen er ikke færdig

I supportdokumentationen til iFit Live (især til det trådløse modul) fremhæver fabrikanten et kendt problem med installationen, der ikke fuldfører brug af enheden for første gang. Modulet skal formateres vha. Din pc, og softwaren skal geninstalleres. Luk iFit-softwaren, hvis den kører, og tilslut det trådløse modul med det medfølgende USB-kabel. Åbn "Denne computer" og se efter "iFit", der skal listes med et tildelt drevbogstav. Højreklik på ikonet og vælg "Formater..." Klik på "FAT" (ikke "FAT32") og fjern markeringen "Hurtigt format". Klik på "Okay". Når processen er færdig, skal du frakoble modulet og derefter afinstallere iFit-softwaren. Installer den nyeste version fra virksomhedens hjemmeside, og tilslut derefter modulet med USB-kablet og kør installationen igen.

Netværksforbindelsesproblemer

Producenten opregner ni mulige årsager til, at det trådløse modul måske ikke forbinder til dit hjemmenetværk for at overføre træningsoplysninger til din maskine eller data fra din maskine til din computer. Hvis dit trådløse netværk er beskyttet med adgangskode, skal du sørge for at indtaste disse oplysninger under opsætningen. Nogle virus- og sikkerhedsprogrammer kan forstyrre det trådløse signal, så sørg for at indstille undtagelser i din Windows-firewall til softwaren. Din router skal have DHCP aktiveret; Se din routerhåndbog for at se, hvordan du gør dette. Hvis du stadig ikke kan oprette forbindelse, når du har kontrolleret alle disse indstillinger, skal du prøve at deaktivere din internet-sikkerhed, før du tilslutter modulet.

Computervisning opdateres ikke

Du kan bruge iFit Live og din computer eller smartphone i nærheden af ​​dit træningsudstyr til at overvåge din rute i realtid. Når du træner, skal ikonet bevæge sig langs ruten for at vise dine fremskridt. Hvis du ikke ser nogen bevægelse, er din session sandsynligvis udløbet med iFit-serverne; log ud og log ind igen for at genoptage.

Del:
Kommentarer