Precor tredemølle fejlfinding

Precor tredemølle fejlfinding

Precor er en producent af high-end fitnessudstyr. Virksomhedens løbemøbelbane koster i gennemsnit 2.500 til 5.000 dollar, når det købes nyt. Modeller fra Precor løbebåndslinjen inkluderer M9.33, M9.55, M9.21, M9.23 og M9.21. Hvis du oplever et problem med Precor løbebåndet, kan du udføre nogle fejlfindingsteknikker for at forsøge at løse problemet. Hvis du ikke lykkes, kontakt Precor kundeservice for yderligere assistance.

Undersøg Precor tredemølle

Hvis du inspicerer din Precor løbebånd, kan du normalt finde problemet, hvis maskinen ikke fungerer. Træk i maskinen og træk på tredemøllebæltet for at sikre, at det ikke er løsnet. Hvis det har, kan du tage en skiftenøgle og stramme bæltejusteringen i bunden af ​​løbebåndet.

Kontroller strømforsyningen til Precor tredemølle for at sikre, at den er tilsluttet en arbejdsstikkontakt. Nulstil afbryderen eller udskift eventuelle sikrede husholdningssikringer, hvis det er nødvendigt. Du skal muligvis anmode om service, hvis netledningen er blevet revet eller slettet.

Justering af en Precor tredemølle

Et ujævnt bælte på en Precor tredemølle kan påvirke måden du kører eller går på maskinen negativt på. Af sikkerhedsmæssige årsager skal båndet tilpasses, og løse tøj, der kan blive fanget i maskinen, må ikke bæres. For at kontrollere justeringen skal du stå ved siden af ​​løbebåndet og trykke på "Hurtigstart" -tasten. Forøg hastigheden til 3 km / t og gå til bagsiden af ​​enheden. Hvis bæltet ikke løber i en midterlinie, skal det justeres.

Find bæltejusteringsbolten bagpå løbebåndet. Brug den hex-nøgle, der følger med din Precor løbebånd, for at tilpasse bæltet. Drej skruen mod uret, hvis bæltet er fra midten til venstre. Drej boltet med uret, hvis bæltet er fra midten til højre. Kontroller justeringen igen, efter at du har foretaget justeringerne.

Fejlkoder

Hvis du ser en fejlkode på displayet på din Precor tredemølle, skal du slukke for maskinen og vente i to minutter, før du tænder for strømmen igen. I mange tilfælde løser dette problemet, og displayet viser ikke længere fejlkoden. Hvis dette ikke lykkes, skal du have Precor service maskinen.

Del:
Kommentarer