Power Plate Øvelser

Power Plate Øvelser

En Power Plate er en øvelse, der vibrerer meget hurtigt. Ved brug af en Power Plate når du træner, kan du øge effektiviteten af ​​din træning. Ved at bruge det i 10 minutter om dagen tre gange om ugen, vil du ikke kun øge vægttabet og øge muskelmassen, du vil også øge knogletætheden ved at tvinge musklerne til at indgå 30 til 50 gange i sekundet.

Grundlæggende øvelser

Tænder maskinen og står med knæene bøjede er en grundlæggende holdning. Dette er en meget mere intens bevægelse end blot at stå på et balance bord. Power Plate engagerer alle musklerne i dine ben. Men du kan gøre så meget mere på Power Plate end bare stående. Du kan gøre squats, mens du står på maskinen. Lunges kan gøres med dit knæ på maskinen, mens du lider frem med dit andet ben, eller du kan træde ind på maskinen med dit lungende knæ bag dig på gulvet. Gør push-ups med dine hænder på pladen for en mere effektiv bryst træning. Alterner med dine tæer på pladen for at tvinge dine ben til at holde balancen, mens du trykker ned.

Cardio Workout

Power Plate-maskine er meget mere effektiv til kardio træning, at det oprindelige koncept for et taljebånd gyrator anvendes i gammeldags "fede gårde." Maskinen leveres med en grebstang til at holde, mens du går eller jogger på plads. I stedet for en trappeoptrækningsmaskine skal du bruge Power Plate som en stepper ved at træde op og ned. Den store ting er, at du ikke behøver at øge hastigheden på Power Plate, du skal bare fortsætte med at øge kaloriforbrændingen og vægttab.

Abdominal træning

Power Plate er en fantastisk maskine til at forbedre enhver træning i maven. Du kan placere dine ben på tallerkenen, mens du sidder op fra jorden. Du er ligeledes balance på pladen og gør en række jackknife-bevægelser, cykler og crunches. Hvis du ikke er i stand til at gøre en komplet træning på Power Plate, skal du starte med at balancere på din skæl. Denne bevægelse langs vil tvinge alle dine midsektions muskler til at indgå mere end 30 gange i minuttet og give dig en stærkere abdominal sektion uden timer med crunches. Når du er i stand til at lave flere øvelser på pladen, skal du fokusere på formularen for at gøre dem rigtige. Mindre er bedre, så længe formularen er korrekt.

Del:
Kommentarer