Post-influenza symptomer

Post-influenza symptomer

Influenzaen kan påvirke mennesker på forskellige måder. For nogle kan det vare kun en uge eller så, men for andre kan det holde sig meget længere og kan endda forårsage yderligere komplikationer. Nogle af disse komplikationer kan være milde, hvor andre kan være livstruende, hvis de ikke passer godt. Pas på symptomer på post-influenza og kontakt en læge for en opfølgende eksamen.

Træthed

Det er almindeligt, at folk føler sig svage og trætte efter at have influenza. Influenzaen kan tage en vejafgift på en person, der nedbryder kroppen af ​​enhver energi, de måtte have haft før viruset startede. Træthed er et almindeligt symptom efter influensa; Men efter nogle få uger stiger energiniveauerne, og personen føler sig mindre træt. Sørg for at spise en velafbalanceret kost for at fremme helingsprocessen. Få masser af hvile og drik otte glas vand om dagen, hvis det er muligt, for at holde hydreret i efterfluensstadiet.

Hoste

Hoste er normalt et symptom efter influensa og kan forblive i uger ad gangen. Hvis det vedvarer i mere end seks uger, er det tid til at aftale med lægen. Hosten er forårsaget af en post-nasal dryp, et muligt resultat af influenzaviruset. Hosten kan blive værre om natten eller når du ligger ned. Relief kan findes i decongestants og antihistaminer. Hævning af hovedet mens du sover kan også hjælpe.

Kvalme og opkast

Kvalme og opkastning kan være et symptom efter influenza. Disse symptomer kan opdage Reye's syndrom, som er almindeligt hos børn, der kommer over influenza. Barnet kan også opleve mentale forandringer, såsom delirium og forvirring. Reye syndrom er forbundet med aspirin brug, som ofte gives til børn, der oplever smerte og feber i forbindelse med influenza. For at undgå, at Reye's syndrom udvikler sig efter influenza, konsulter en børnelæge inden administration af aspirin.

Lungebetændelse

Komplikationer kan opstå fra selve influenzaviruset. Hvis bakterier er til stede, kan lungebetændelse indstille og svække en persons lunger. Post-influenzalignende symptomer som brystsmerter, høj feber, rystelser, kulderystelser og hoste, der producerer tykt gulligt grønt slim, kan være tegn på lungebetændelse. Dette kan være farligt, især hos ældre og dem, der har et svagt immunsystem. Hvis disse symptomer på post-influenza er til stede, skal du straks konsultere en læge.

Hvæsen

Efter influenza kan børn udvikle en hvæsende hoste, kaldet croupen. Post-influenza symptomer på denne komplikation kan være en gøende hoste, mild feber og en løbende næse. Vævet omkring stemmekassen og luftveje bliver hævet og påvirker vejrtrækningen. Et barns luftveje (luftrøret) er smalt, og når luftvejen bliver opsvulmet, kan det give en vejrtræk lyd, når barnet trækker vejret. Kroppen kan være skræmmende for forældrene og barnet, men de fleste gange er det ikke en alvorlig tilstand.

Del:
Kommentarer