Poolregler på et bordskrat

Poolregler på et bordskrat

Billiard Kongres of America definerer en ridse - et skud, hvorpå cue bolden er pocketed - som en fejl. Selvom du hellere lommer en objektkugle, skal du ridse, hvis kuglebolden falder i en lomme, og du mister din tur. Reglerne bemærker også, at hvis en lomme er fyldt med bolde og kuglebolden rører ved en af ​​de lommede bolde, er den en ridse. Som en af ​​de mere almindelige måder at begå en fejl på, kan der ske en ridser i en pause eller i spillet.

Break Scratch Rules

Hvis du klør i pause, forbliver enhver bold, der falder i en lomme, lommen. Din modstander får kuglebolden i hånden, placerer den bag hovedstrengen og tager det næste skud. Hovedstrengen er typisk angivet ved enden af ​​bordet, modsat hvor stativet er indstillet, ved den anden lille prik eller diamant oven på sideskinnerne. Når du spiller otte kugler, hvis du ridder på pause og lommer den otte bold, har din modstander to muligheder - re-break eller skyde efter spotting den otte bold bag hovedstrengen.

Scratch-on-the-eight-Ball Rule

Hvis du ridser, mens du forsøger at lomme den otte bold og den otte bold ikke blev lommen, taber du ikke, og spillet fortsætter. Din modstander får kuglebolden i hånden, placerer den hvor som helst på bordet og skyder.

Del:
Kommentarer