Pool Cue Shaping Tips

Pool Cue Shaping Tips

Tipet er uden tvivl den vigtigste del af en pool cue, og formgivning det bare rigtigt kan forbedre dit spil betydeligt. Normalt lavet af hårdt læder, er cue-spidsen den eneste del af pool-køen, som direkte berører bolden, som når den er formet korrekt, kan påvirke nøjagtigheden af ​​hvert poolskud betydeligt. De fleste nye pool cues kommer med en relativt flad spids, der kræver en vis formgivning.

Den rigtige form

Den ideelle cue tip form anses generelt for at være omkring omkredsen af ​​et amerikansk nikkel, selvom nogle spillere foretrækker et rundstykke tip med omkredsen af ​​en dime. For at forme spidsen skal du holde puljebenet med stumpen på gulvet og spidsen ved ca. øjenhøjde. Brug en fil eller et stykke fint sandpapir til at forme læderet til din foretrukne rundhed. Når du forme spidsen, skal du holde en nikkel eller en dime bagved den og sammenligne dens form som reference.

Cue Tips

Du kan også bruge et af de mange tip-shaping værktøjer, der er tilgængelige i billard forsyning butikker i stedet for sandpapir. Pas på ikke at ridse elfenbenet lige under spidsen. Når du har den ønskede form, skal du bruge et grovere stykke sandpapir til at rukke spidsens tekstur. Dette gør det muligt for tippet at holde kridt. Afhængigt af læderets hårdhed kan dit pool-cue-tip kræve omformning efter en måned eller to spil.

Del:
Kommentarer