Pool Bord Regler

Pool Bord Regler

Pool er et spil af strategi, der kræver færdigheder og planlægning. Der er få regler, men spillet tager tid at mestre. At vide, hvad der vil miste dig en tur er en meget vigtig del af spillet, så du kan være sikker på at få så mange forsøg som muligt.

Pre-game

Når du racker ballerne, bruger du altid trekanten. Pladsen på bordet ved en ende hedder fodplaceringen. Spidsen eller toppen af ​​trekanten er sat på fodspots.

Breaking

Når man starter et spil, bruger en person køen og rammer køkkuglen ved de rackede bolde. Hvis personen ikke lommer en bold, så har den næste spiller en chance. Uanset hvilken bold der er fastgjort, solid eller stribet, bliver de bolde du forsøger at slå ind for resten af ​​spillet.

Afspilning

Vendingerne veksler mellem spillere. Hver har en chance for at slå en bold i lommen. Cue bolden rammes af cue i de andre bolde for at lomme dem. Kuglebolden flyttes aldrig med hånden, medmindre den er ridset. Skraber betyder at slå bolden i en lomme. Når dette sker, får den anden spiller at placere kugleboldet bag hovedlinjen på bordet. Dette er en imaginær grænse angivet ved prikker på hver side af bordet nær hovedet. Den otte bold er ramt i lommen, når alle spillernes bolde er lomme. Hvis den otte bold er ramt i en lomme før tiden, så taber spilleren automatisk spillet.

Frispark

Nogle af de fejl, en person kan begå i billard, er forstyrrelsesregler. Hvis noget berører en bold, der er i bevægelse, er det forstyrrelser. For eksempel, hvis en person hænger over bordet, og lidt tøj kommer i vejen, er det forstyrrelser, og den anden spiller får ramt. Hvis en person helt savner cue bolden helt, vil det få ham til at miste sin tur, som vil skubbe køen bolden i stedet for at ramme den. Hvis bolden er ramt og hopper ud af bordet, vil dette resultere i et tab af sving også.

Del:
Kommentarer