Polyuretanskum Allergier

Polyuretanskum Allergier

Nogle mennesker udviser en tilstand, hvor de udvikler en allergisk reaktion på deres miljø, når de fleste andre ikke gør det. Disse mennesker siges at have flere kemiske følsomheder. Et af de mange produkter, der synes at udløse deres reaktion, er dampene i polyurethanskum.

Mulige ĂĄrsager

Polyurethanskum indeholder 61 giftige kemikalier, der udsender dampe i luften, ifølge forskere fra Duke University. Nogle skummadrasser behandles også med kemiske flammehæmmere.

Mutiple Chemical Sensitivity

Flere kemiske følsomheder er en tilstand, hvor nogle mennesker udvikler allergiske reaktioner på deres miljø. MCS-patienter reagerer på stoffer som de giftige kemikalier i strøelse, som omfatter polyurethanskum og de flammehæmmende stoffer, som de behandles med.

Symptomer

Normalt har mennesker med MCS svækket immunsystem, og de udviser symptomer, der omfatter svimmelhed, kvalme, hukommelsesproblemer, elveblest, udslæt, influenzalignende symptomer og vejrtrækningsbesvær efter at være udsat for polyurethanskum og sengetøj.

Fabrikantens advarsel

Producenter advarer deres kunder om, at polyurethanskummadrasser og puder giver en harmløs kemisk lugt. De anfører, at sengetøjet skal udlufte i nogle dage for at eliminere de allergiske udløsende dampe.

Forebyggelse / Solution

Chem-Tox antyder, at du udlukker dit værelse, vasker dine lagner og tæpper, sover på et andet sted, erstatter polyurethanskummet sengetøj og puder med økologisk bomuldssengetøj og investerer i en luftrenser for at fjerne de giftige dampe.

Del:
Kommentarer