Polo Match Etiquette

Polo Match Etiquette

Polo er et traditionelt spil fra England, hvor spillere monterer heste og scorer mål ved hjælp af mallets og bolde. Fordi spillet har så meget tradition, er der flere regler for etikette, som både spillerne og du skal følge. Mange af reglerne har til formål at ikke forstyrre hestene, og flere er designet til at regulere kjolekode for spillet.

tilskuere

Du bør udvise gode manerer ved en polo match. Der er ingen sidder på hegnet omkring polo tonehøjde, og i modsætning til nogle andre sportsgrene, bør du ikke råbe for favorit spillere eller mål. Du bør også holde øje med dine børn for at sikre, at de ikke distraherer hestene eller spillerne med noget groft og tumlespil.

Divot Stomping

Divot stomping er en traditionel halvtidsaktivitet for deltagerne. Du tager til marken i løbet af en polo kamp halv time og stomp ned nogen af ​​de græs, der er kommet op fra hestens hove. Det er en lunefuld traditionel, der kan vare omkring 15 minutter.

Dress code

Tøj ved en polo kamp afhænger af hvilken type kamp du ser. Du kan klæde dig frit for mere uformelle spil eller foreløbige kampe. Men for finaler eller mesterskabsspil bærer mænd jakker, og kvinder bærer kjoler. På nationalt niveau spil er kjolekode mere avanceret, med mænd i dragter og kvinder i kjoler toppet med hatte. Spillere bruger altid hvid ridning bukser og støvler, med en slags ridning hjelm og polo skjorte.

Støj

Det er nødvendigt for dig at holde støj på et minimum, da pludselige lyde kan skræmme heste. Lys applaus er acceptabelt for et godt spil, men clapping skal være kort og subtil. En trompeter er traditionel i en kamp, ​​men hestene ved at lytte til trompetblastene og reagerer ikke.

Fotografering

Tag ikke billeder under en polo match. Du må tage billeder før eller efter en kamp, ​​men skal afstå, mens spillet er i spil. En professionel fotograf vil til tider være til stede for at tage skud fra spillerne i aktion, hvilket er acceptabelt, så længe han bruger rigtige ikke-flash teknikker til at beskytte hestene.

Del:
Kommentarer