Pollen & udslæt

Pollen & udslæt

I foråret og sommeren lider mange af kløende elveblader eller udslæt på huden, efter at de kommer i kontakt med pollen. Pollen er et allergen, der rammer mange mennesker.

typer

Træ pollen og pollen fra blomster kan forårsage udslæt i hudens udslæt eller udslæt på huden. Folk oplever allergier fra mange forskellige forårs- og sommerblomster.

Identifikation

Udslætene vises ofte som en rød, hævet udslæt. Alvorlige udslæt kan ligne blister eller forårsage, at huden skrider. De fleste pollenrelaterede udslæt er simpelthen røde og kløende.

Betydning

Udslæt, der varer længere end en dag eller ikke reagerer på behandling med allergi-over-the-counter medicin, kan kræve yderligere behandling. Allergier kan medføre stor ubehag for dem, der oplever dem.

allergolog

Allergikere er læger, der specialiserer sig i årsagen og behandlingen af ​​allergier. Pollen-relaterede udslæt er almindelige allergier og kan normalt behandles med medicin eller en aktuel creme.

Tidsramme

Pollen frigives fra mange træer i det tidlige forår, og planter som græs og ragweed producerer pollen gennem forår og sommermåneder. Dem, der lider af udslæt i forbindelse med kontaktdermatitis på grund af pollen, kan opleve allergiske reaktioner gennem både forår og sommer.

Del:
Kommentarer