Plantar Fasciitis Taping Techniques

Plantar Fasciitis Taping Techniques

Plantar Fasciitis er en tilstand af foden, der skyldes, at muskelen forbinder hælen til tæerne (gennem buen) bliver spændt eller revet. Smerten er normalt værste om morgenen eller efter at have været i lang tid. Strækkende og antiinflammatoriske lægemidler kan hjælpe smerten.

Tapning eller spaltning af anklen om natten

Tapning eller spaltning af anklen om natten, så 90 graders vinkel holdes, kan også hjælpe med at lindre smerter ved plantar faciitis. Ved hjælp af et ACE bandage skal du lægge anklen og foden i et kryds mønster, så anklen forbliver 90 graders vinkel mod foden. Væg ikke tæt nok til at begrænse cirkulationen, men sørg for, at du ikke kan bevæge foden ud af 90 graders vinkel uden anstrengelse. Du kan også købe splinter, der er specielt designet til at støtte og strække musklen. Disse er nogle gange mere komfortable, fordi de ikke dækker hele foden, men giver mulighed for luftcirkulation. De er også nemmere at sætte på og hurtigere at sætte på og fjerne end et ACE bandage.

Stretching muskelen

Efter at have sovet i ACE bandagen, skal du strække muskelen, der løber fra hælen til tæerne. Fjern bandagen mens du stadig er i seng og udøve musklerne ved at bøje foden opad i en 90 graders vinkel fra ankelen og pege tæerne helt ned. Fleks og hold, og slip derefter flere gange, før du går ud af sengen hver morgen for at lette morgenmorgen. Den samme øvelse kan gøres, når du sidder i lange perioder.

Dagtidshjælp

Tapning af ankelen er ikke praktisk om dagen, men du kan gøre øvelserne i løbet af dagen. Når du føler smerten, peg og bøj foden for at strække musklerne. Du kan også bruge en anti-inflamatory som Ibuprofen for at reducere hævelse i musklen. Sørg for, at dine sko har god bue støtte. Du kan købe indsatser, der yder ekstra buk support. Du bør bære disse i begge sko, selvom kun en fod har smerte.

Del:
Kommentarer