Pitch Count Regler for Little League Baseball

Pitch Count Regler for Little League Baseball

Little League bruges til at begrænse mængden af ​​innings en kanne kunne kaste inden for en given uge. Men i 2007 begyndte de at vedtage en ny politik, hvor pitchtællingen er begrænset i stedet for mængden af ​​innings. Disse tonehøjttaler vurderes hvert år af Little League-baseball i et forsøg på at afbalancere konkurrencedygtige spil med sikkerhed for en ung kandearm. Antallet af pitch varierer efter aldersgruppe. Det skal også bemærkes, at når en spiller når tonehøjttællingen, mens han pitcher til en dej, kan spilleren være færdig med at vende mod denne dej.

Pitch Count

Little League pitch tæller er bestemt af spillernes alder. Antallet af pitchtællinger er følgende: Spillere i alderen 17 til 18 år har lov til at pitche 105 pladser om dagen; Spillere i alderen 13-16 er tilladt 95 pladser pr. dag; spillere i alderen 11 til 12 kan kaste 85 pladser om dagen; spillere i alderen 9 til 10 kan kaste 75 pladser om dagen; og spillere i alderen 7 til 8 er begrænset til 50 pladser om dagen.

Hvileperioder

Hvileperioder bestemmes af spillerens alder sammen med hvor mange pladser de kastede i et spil. Resten er som følger: Hvis en spiller 14 og under 66 pladser eller mere skal de have fire dage hvile. Fra 51 til 65 pladser skal de have tre dages hvile. Fra 36 til 50 pladser skal to dages hvile overholdes. Fra 21 til 35 pladser skal der gives en hviledag. Pladser, der pitcher fra 1 til 20 pladser, behøver ikke hvile mellem udflugter på forskellige dage. For spillere i alderen 15 til 18 år er reglerne følgende. Hvis en krukke smider 76 eller flere pladser, skal de have fire hviledage. Fra 61 til 75 pladser kræves der tre hviledage. Fra 46 til 60 pladser er der brug for to hviledage. Fra 31 til 45 pladser skal der gives en hviledag. Fra 1 til 30 pladser er der ingen hvile mellem udflugter.

Tilbage til Mound

I Junior League, Senior og Big League dividerne af Little League, må en kande fjernes fra højden og derefter vende tilbage til tonehøjde senere i dette spil så længe de gik og antog en anden position på banen. Deres toneantal genoptages, når de vender tilbage til banen.

Pitcher-Catcher Rule

En anden regel, der er unik for Little League, er, at en spiller der pitcher 41 eller flere pladser i et spil ikke kan flyttes til fangstpositionen for resten af ​​spillet.

Del:
Kommentarer