Ping G2 Wedge Specifikationer

Ping G2 Wedge Specifikationer

Ping's G2 irons ramte først markedet i efteråret 2003 og indeholdt fire forskellige modeller, der matchede evneniveauer af alle typer golfspillere. Klubhullerne er alle omkranset-vægtede og anvender et lavt tyngdepunkt for at fremme tilgivelse og højere baner. G2-sætet indeholder fire kiler - en pitching wedge, utility wedge, sand wedge og lob wedge.

Længde

Ping G2 pitching wedge måler 35,5 inches i længden, mens utility kilen, sand wedge og lob kilen måle henholdsvis 35,5, 30 og 30 inches. En golfklubs længde påvirker både afstand og nøjagtighed. Længere klubber giver mulighed for øget svinghastighed, men kan gøre det vanskeligt at holde bolden i fairwayen. Alle Ping golfklubbeaksler kan tilpasses til din højde.

Loft

Ping G2 pitching wedge har et loft på 47 grader. Brugskilen har 50,5 grader loft, og sand- og lob-kilerne indeholder henholdsvis 54 og 58 grader loft. Loft er et mål for vinklen af ​​clubface til jorden. Klubber med højere lofter har tendens til at flyve højere i luften og rettere, men ikke så langt som mindre loftede klubber.

Ligge

En golfklubs løgvinkel er et mål for graden af ​​uprightness af tåen til klubben til jorden. Den korrekte løgvinkel er afgørende for at ramme præcise skud, og du kan ligge vinklerne på dine Ping G2 clubheads, der passer til din holdning og holdning. Ping G2 pitching, utility, sand og lob wedges har fabriksløgvinkler på henholdsvis 64,38, 64,38, 64,7 og 65,11 grader.

Offset

Forskydning er et mål for afstanden mellem klubbens ansigt og hosel eller det punkt, hvor skaftet forbinder klubbhovedet. Offset klubber kan hjælpe golfspillere med at ramme straks skud ved at forsinke klubbens indvirkning med bolden lidt. Wedges tendens til at have mindre offset end lavere lofted klubber, såsom 3-, 4- og 5-irons. Ping G2 pitching, utility, sand og lob wedges funktion offest clubheads henholdsvis 0,21, 0,21, 0,2 og 0,2 inches.

Bounce

Bounce er et mål for vinklen mellem clubface's forkant og jorden. Wedges, der har en masse hoppe, kan forhindre klubben i at grave ind i græsset og slå "fede" skud. Ping G2 pitching, utility, sand og lob wedges har hoppevinkler på henholdsvis 12, 12, 13 og 14 grader.

Swing Vægt

Ping G2 pitching og sand wedges har begge en svingvægt på D2, mens sand og lob wedges har svingvægte henholdsvis D4 og D6. Swing vægt er et mål for klubbens vægt kombineret med balancen. Swing vægt kan påvirke hvordan klubben føles i hele swing og om størstedelen af ​​vægten er placeret i klubben eller i akslen. Højere vægtede klubber, såsom kiler, fremmer nøjagtighed, mens lavere vægtede klubber, såsom skov, fremmer øget svinghastighed.

Del:
Kommentarer