Personlig hygiejne checkliste

Personlig hygiejne checkliste

Personlig hygiejne er vigtig for dit udseende og gode helbred. Det omfatter praksis til at hjælpe dig med at holde præsentabel og rense din krop korrekt. Mens din daglige pleje rutine omfatter badning og hudpleje praksis, er en tjekliste over hygiejne basics nødvendigt for at introducere børn og teenagere til vigtigheden af ​​personlig renlighed og sundhed.

HĂĽndvask

For at forhindre spredning af virus eller bakterier, der forürsager sygdom, er hyppig hündvask nødvendig. Vask dine hÌnder hele dagen efter brug af toilettet, lege med kÌledyr, hoste, blÌse din nÌse eller hündtere rü kød. Vask dine hÌnder før du spiser, forbereder mad eller giver medicin. Brug en alkoholbaseret sanitizer eller varmt vand og sÌbe til at rense dine hÌnder. "Husk at antibakteriel sÌbe ikke er mere effektiv til at drÌbe bakterier end almindelig sÌbe." Rapporterer Mayo Clinic.

Mundhygiejne

For at forhindre forekomsten af ​​gingivitis, dårlig ånde og andre dentalforstyrrelser er en daglig tandbørsteregime afgørende. Børstning af dine tænder er nødvendigt for at frigøre tandkød og tænder af fødepartikler og plak. Fjern partikler placeret imellem tænder med tandtråd eller en intradental rengøringsmiddel. Brug en blød børste for at forhindre irritation af dine tænder eller tandkød. "Udskift tandbørsten hver tredje eller fire måneder, eller hurtigere, hvis børsterne bliver slået ud. En slidt tandbørste vil ikke gøre et godt stykke arbejde med at rense tænderne, "antyder American Dental Association.

Pleje af dine negle

Kontroller dine fingernegle for snavs deponeret nedenunder og eventuelle türer i dine naturlige negle. Brug et Emery bord til at forme negle. En negleklipper eller saks vil trimme negle til din ønskede lÌngde uden at skÌre din hud. Fordi dine negle vokser omkring en tiendedel af en tomme hver müned, skÌre dine fingernegler lige over for at trimme om hver tre til fire uger. "Hangnails bør omhyggeligt trimmet med en cuticle clipper og omrüdet holdes rent for at forhindre infektioner.

Del:
Kommentarer