Peridex Alternativer

Peridex Alternativer

Peridex mundskyllevæske (chlorhexidin gluconat) er det første bredspektret antiseptiske mundskyl til at modtage ADA-forseglingsmærket til behandling af gingivitis. Dens tidsfrigivelsesformel reducerer rødme og tyggegummi hævelse og hjælper med at kontrollere blødning af tandkød. Børn under 12 år bør ikke have adgang til dette produkt. Hvis du er gravid, plejer eller er følsom over for Peridex, er der nogle alternativer.

Stannous Fluorid

Prescription-grade stannous fluorid, dispenseret af tandlæger, angiveligt smager bedre end fluor fra apoteket. To af de bedre mærker er Stanimax og PerioMed, og sælges kun til tandlæger, ikke til apoteker. Produkter som stannous fluorid kan hjælpe børn og voksne, der lider af mavesår forårsaget af kemoterapi. Det er et forebyggende såvel som et terapeutisk middel.

Nilstat Skyl

Personer, der gennemgår intens kemoterapi, står i fare for svampe- og mundtlige gærinfektioner, der fremgår af hvide pletter i munden. Nilstat skylninger, Mycostatin eller Mycelex pastiller hjælper med at behandle mund og hals. Undgå at bruge tandbørster i tider, hvor tandkød er hævede eller blødende. Brug en svampespids børste, et ansigtsklud eller gasbind til forsigtigt at rengøre tænder og tandkød, inden du bruger ethvert antibakterielt mundskyllevæske.

Magic Mouthwash

Magic Mouthwash er en receptpligtig blanding af Benadryl, Maalox, Nystatin og lidokain. Denne vare numrerer munden i ca. 30 minutter og hjælper med at forhindre mavesår efter intense orale behandlinger. Anvendes til aktuelle orale betingelser, giver dette produkt nogle midlertidige smertelindringer på grund af følelsesløshed.

Mundskyllevand

I januar 2011 introducerede CutisPharma, Inc. en ny serie mundvaskeforbindelsessæt til dispensering af tandlæger og apoteker. Ingredienser kan sammenlignes med dem, der findes i Magic Mouthwash, der også produceres af samme firma. Tolv kits på markedet giver mulighed for tilpassede recept, baseret på individuelle symptomer og tilstande.

Oradex

Oradex har en lav koncentration af cholorhexidin gluconat til langvarig brug. Lav koncentration af de samme ingredienser, der er i Peridex, kan hjælpe nogle mennesker med at tolerere det med færre bivirkninger og mindre farvning af tænder. Dette produkt indeholder ikke alkohol, reducerer antallet af bivirkninger og gør det sikkert for børn.

Brintoverilte

Hydrogenperoxid er en naturlig sanitizer, der dræber mikroorganismer ved at oxidere dem. Brug 3 procent peroxid som en germicid mundskyl eller gurgle. En anden mulighed er at blande bagepulver med nok peroxid til at lave en pasta til børstning af tænderne med, og følg børsten med hydrogenperoxidskylningen. Smagen af ​​peroxid er ubehagelig, og du bør undgå at sluge den i store mængder eller regelmæssigt.

Del:
Kommentarer