Pelvic-Obliquity Øvelser

Pelvic-Obliquity Øvelser

Pelvic skævhed beskriver en tilstand, hvor bækkenet er ujævnt, såsom at blive drejet nedad på den ene side. Dette kan føre til en forvridning af hofteforbindelsen, hvis den ikke behandles. Forstærkning og strækøvelser udført hjemme kan korrigere bekkenets position. Pilates kan ofte lære dig alt hvad du behøver at vide om at fastsætte denne tilstand, men i nogle tilfælde kan fysioterapi være nødvendig.

Pilates Body Awareness Øvelser

Pilates klasser og dvd'er, især dem, der tager sigte på at genoprette postural justering og balance, kan hjælpe med at fjerne bleglernes skævhed. Pilates vil først hjælpe dig med at lære at engagere dine kerne muskler og derefter øge din bevidsthed om placeringen af ​​dit bækken og hvordan man yderligere kan rette ustabiliteten. En måde at begynde at opbygge bevidstheden om bækkenens ustabilitet er at ligge på jorden, vende opad og se om du lægger lige på hver side af din krop. Spørg dig selv, hvis du føler at den ene side af din skind eller skulder presser mere ind i gulvet end den anden. Sæt i en stol som du normalt ville, og se om du føler dig mere vægt på den ene side af siddernes skinker end den anden. Placer dine hænder på dine hofter og se om den ene hånd er længere fremad end den anden. Dette vil begynde at hjælpe dig med at identificere, hvad det føles, når dine hofter er ude af justering.

Single-Leg Circles Øvelser

Enkeltben cirkler er en let øvelse at gøre for at korrigere bækkenformet skævhed. Den er effektiv, fordi den træner hver side af bækkenet og gluten separat og derved styrker og strækker begge sider uden at kompensere for den anden. Din kerne vil lære at stabilisere hver side fuldt ud. Gør denne øvelse ved at ligge på ryggen og udvide dit venstre ben lige op i loftet. Kontroller, at din højre hofte, knæ og ankel danner en lige linje vinkelret på gulvet. Du kan bøje dit knæ i første omgang, hvis du ikke kan rette dit ben. Omkreds dit ben fem gange i retning med uret så stort som muligt med at holde begge sider af dine skinker på gulvet. Vend retningen for fem flere cirkler. Gentag med højre ben.

Rul op

Roll-up øvelsen vil bygge styrke i din kerne og strække din nedre ryg, glutes og hamstrings. Begynd ved at ligge på ryggen med dine ben lige og dine arme strækker sig over dit hoved på gulvet. Klem din abs og curl dig langsomt væk fra gulvet. Tillad din nedre ryg til at runde. Fortsæt forbi en siddende stilling, når du når til tæerne. Tillad din hals at falde frem som du når dine ben. Rul ned langsomt ned til gulvet. Det er vigtigt at bemærke, om du ruller jævnt på hver side af din krop. Venstre og højre side af dine skinker og skuldre bør slå matta på samme tid.

Del:
Kommentarer