Pantogar Bivirkninger

Pantogar Bivirkninger

Pantogar er et supplement, der skal hjælpe med at vokse håret igen. Lavet af Merz, tillægget er tilgængeligt uden recept og indeholder ingredienser som vitamin B1 og Calcium. Inden du tager Pantogar, vil du måske gerne lære mere om dets bivirkninger.

Advarsel

Ifølge Daily Journal of Hair Loss Information indeholder Pantogar ingen ingredienser, der hjælper med restaurering af hår. I stedet opfordres du til at konsultere din læge for receptpligtig medicin.

Forebyggelse / Solution

Kontroller altid med din læge, før du tager noget som f.eks. Pantogar, især hvis du er gravid eller plejer. Din læge kan hjælpe med at afgøre, om dette er det rigtige valg for dig.

Graviditet

Hvis du er gravid, anbefaler fabrikanten, at du kun bruger Pantogar i de senere stadier, da de tidlige virkninger af pillen på graviditeten endnu ikke er dokumenteret.

Effektivitet

Pantogar virker ikke sammen med alle brugere, og du skal indse, at det måske ikke virker sammen med dig. Du kan være en af ​​de brugere, der ikke oplever hårvækst, mens du tager Pantogar.

Hårtab

Hårtab er en almindelig bivirkning forbundet med at tage Pantogar. Nogle brugere har rapporteret, at de oplevede hårtab, før Pantogar begyndte at arbejde.

Del:
Kommentarer