Overtidsreglerne for High School Soccer

Overtidsreglerne for High School Soccer

High school fodbold er populær sport spillet af student-atleter fra hele landet. Overtid i disse fodboldkampe kan vise sig dramatisk. Nogle overtidsregler for en high school fodboldkamp adskiller sig fra reglerne i regulering, hvilket resulterer i at et hold vinder og fremmer i turneringsspil. Spillere, der er blevet diskvalificeret til spillet eller under spillet, kan ikke deltage i overarbejde.

Ekstra perioder

Hvis to hold er bundet i slutningen af ​​reguleringen, fastsætter højskolereglerne, at to overtidsperioder skal spilles for at bryde slipset. Disse regler er lidt forskellige fra stat til stat. For eksempel følger Indiana og Texas lignende regler til International Federation of Association Football (FIFA), hvor holdene spiller de to overarbejde perioder. I Indiana spiller holdene to syv minutters perioder, og i Texas spiller de to 10-minutters perioder. Det betyder, at hvis et hold scorer et mål, kan modstanderen forsøge at knytte spillet igen inden udgangen af ​​de to overtidsperioder. I stater som Ohio og Colorado spiller de hvad der hedder Äúsudden sejr, de perioder. Det betyder, at hvis et hold scorer et mål i overarbejde, er konkurrencen forbi, uanset hvilken tid der er tilbage. Både Ohio og Colorado tillader hold at spille to 15-minutters perioder. Der er et interval på to minutter mellem perioder.

Straffespark

Hvis scoret forbliver bundet efter de to overarbejdeperioder, vil holdene afregne spillet ved straffespark, eller hvad der undertiden omtales som "Æshoutout". Denne regel er konsekvent i hele gymnasiet. Hver træner vælger fem spillere fra sit hold for at tage straffespark. Trænerne vil også have valg af målmand. Hoveddommeren bestemmer hvilket mål straffesparket vil blive taget fra, og hvert hold vil tage straffe sparken på skiftende måde, indtil alle fem spillere har sparket. Spilleren får et sparkforsøg og kan ikke sparke en bold igen, hvis målmanden blokerer det eller det rammer tværstangen tilbage i spilområdet. Hvor et hold har taget færre end fem spark og allerede har scoret et større antal mål, end deres modstander kan score, hvis modstanderen har lov til at tage alle fem skud, afsluttes tie-breaker-proceduren og vinderen erklæres. For eksempel, hvis Team A scorer på sine første tre straffespark, og Team B savner sine første tre spark, er Team A erklæret vinderen, og de sidste to spark er afsluttet.

Pludselig sejr

Hvis begge hold laver et lige antal straffespark efter det første straffespark, bliver coacherne bedt om at vælge fem flere spillere for at fortsætte straffespark. Disse spillere må ikke have været en del af den første straffesparkskonference. Reglerne skifter til en, Æúsudden sejr, format, hvilket betyder, at hvis et hold laver et straffespark, og den skiftende spiller ikke gør det, er konkurrencen forbi. For eksempel, hvis den første kicker fra Team A gør sit straffespark og første kicker fra Team B savner, får Team A tildelt sejren, og de andre spark er afsluttet. Også, hvis den første kicker på Team A savner og den første kicker Team B gør sit straffespark, bliver Team B tildelt sejren. Når konkurrencen er afgjort, tildeles det vindende hold et point.

Del:
Kommentarer