Over-the-counter medicin til urinvejsinfektion

Over-the-counter medicin til urinvejsinfektion

Urinvejsinfektioner er meget almindelige, og kvinder er normalt mere tilbøjelige til at få dem end mænd. Typisk behandles en urinvejsinfektion med antibiotika. Imidlertid kan milde infektioner behandles med medicin, der findes i disken eller med homøopatiske midler såsom vitaminer og kosttilskud.

Hvad er en urinvejsinfektion?

Enhver form for bakterier, der bliver fanget i urinvejen, kan udvikle sig til en infektion. Kvinder har en meget større risiko for at udvikle denne type infektion end mænd på grund af kvindens urinrørhed og dens nærhed til anus. Urinvejsinfektioner (UTI) er typisk forårsaget af bakterier, der bevæger sig ind i urinrøret. Årsager til UTI's kan omfatte udslip fra bagtil forreste efter tarmbevægelse, venter for længe på at urinere og samleje, når bakterier fra vaginalområdet nemt bevæger sig ind i urinrøret.

Symptomer

Symptomerne på et UTI omfatter normalt følgende: smerter, brændende eller stikkende under vandladning; den vedholdende trang til at urinere, men du kan ikke gøre det; kramper eller pres i din underliv urin med stærk og ubehagelig lugt; urin, der er overskyet, mælkeagtig eller rødlig i farve blod i din urin og følelser af træthed og feber.

Behandling

Ifølge National Institute of Health, hvis du bliver diagnosticeret af en læge af urinvejsinfektion, er det bedste handlingsforløb at tage et antibiotikum for at forhindre infektionen i at sprede sig til dine nyrer. En mild infektion kan klare sig selv; Der er dog alternative metoder til behandling af infektionen. Disse behandlinger omfatter homøopatiske midler og over-the-counter medicin.

Over-the-counter medicin

En af de mest populære medicin tilgængelige uden recept er Uristat. Uristat vil ikke helbrede din UTI, men det kan give aflastning fra symptomerne. Også på dit lokale apotek er UTI home screening kits, der kan opdage, om du har en infektion eller ej. Disse kits omfatter teststænger - når du urinerer på stokken, identificerer du bakterieniveauerne i din urin og bekræfter, om du har en infektion eller ej.

Naturlige Retsmidler

Homeopatiske alternativer til behandling af UTI'er omfatter store doser af C-vitamin, som hjælper med at gøre din urin sur og reducerer de skadelige bakterier i urinvejen. Tranebærsaft er også en populær behandling, selvom det er vigtigt at huske at drikke ren tranebærsaft og ikke en tranebærsaftcocktail, der har en masse tilsat sukker. Tranebær kosttilskud er også en mulighed og normalt kommer i en kapsel form og kan findes i din lokale sundhed mad butik. Endelig viser det sig, at at drikke rigeligt med vand til at overvinde infektionen.

Del:
Kommentarer