Over-the-counter-medicin til forbedring af blodcirkulationen

Over-the-counter-medicin til forbedring af blodcirkulationen

Dårlig blodcirkulation kan føre til sår og infektioner, prikken i ekstremiteterne og endda hjerteanfald og slagtilfælde. Derfor er det vigtigt at finde måder at forbedre blodcirkulationen på, og en af ​​disse måder er at behandle problemet med over-the-counter medicin.

Betydningen af ​​god blodcirkulation

Blodcirkulation drejer sig ikke kun om strømning og bevægelse af blod i vores krop --- det er, hvordan blodet hjælper de forskellige processer og systemer i vores krop. Blod bringer nærende ilt til kroppens celler og hjælper cellerne til at holde sig sunde for at bekæmpe vira og andre immunologiske udfordringer.

Fungere

Over-the-counter medicin kan bruges til at forbedre blodcirkulationen ved at fortynde blodet; de kan også fungere som antikoagulantia. Tyndt blodbaner gennem kroppen lettere og antikoagulant medicin hjælper med at holde blodet i blodet.

typer

Over-the-counter medicin bruges til at forbedre omsætningen på grund af deres anti-blod koagulation og blodfortyndende egenskaber er ibuprofen og aspirin. Ifølge MorphemeRemedies er hvidløgtilskud en naturlig måde at forbedre blodcirkulationen på. Tager vitaminer, der har en højere dosering af jern, vil også hjælpe.

Overvejelser

Foruden over-the-counter medicin er der andre måder at forbedre blodcirkulationen på, herunder regelmæssig motion, muskelmassage og ikke rygning.

Advarsel

Narkotikainteraktioner er mulige, især hvis du tager flere medicin regelmæssigt. Kontroller altid med din læge, før du tager over-the-counter medicin eller kosttilskud sammen med receptpligtige medicin.

Del:
Kommentarer