Over Counter Medicin for Gigt

Over Counter Medicin for Gigt

Gigt er en smertefuld tilstand forårsaget af opblussen af ​​urinsyre i leddene og påvirker ofte storetåen. Gigtens smerte og betændelse kan normalt behandles med over-the-counter medicin og med flere alternative lægemidler med naturlige antiinflammatoriske egenskaber.

Anti-inflammatoriske

Antiinflammatoriske lægemidler som ibuprofen og naproxen er især effektive til behandling af gigt, da de reducerer både smerten og hævelsen.

Smertestillende midler

Fælles analgetika som acetaminophen og aspirin er effektive til at lindre smerten forbundet med gigt, men er ikke så effektive som antiinflammatoriske midler, fordi de ikke gør noget for at mindske hævelsen.

Vitaminer og kosttilskud

Mellemniveau daglige doser af C-vitamin (500 mg) antages at bidrage til at reducere niveauet af urinsyre i blodet og forhindre gigtangreb. Supplementet bromelain er en naturlig antiinflammatorisk og kan hjælpe med at lindre smerten og hævelsen af ​​gigt.

Rødder

Du kan købe gingerrot på de fleste fødevarebutikker. Det er blevet brugt i århundreder i Asien som en naturlig antiinflammatorisk til at behandle en række forskellige tilstande, herunder gigt og gigt.

Frugt

Sorte kirsebær indeholder en naturlig antiinflammatorisk, der blev opdaget ved et uheld i 1950 af Dr. Ludwig Blau, der bemærkede, at hans gigt smerte faldt, da han spiste kirsebær. Du kan købe sorte kirsebærsaft hos de fleste fødevarebutikker.

Del:
Kommentarer