Øvelser til lindring af nedre rygsmerter

Øvelser til lindring af nedre rygsmerter

Rygsmerter kan skyldes midlertidige problemer som en anstrengt muskel eller kroniske tilstande som gigt, degenerative disk sygdom eller medfødte problemer i rygsøjlen. Uanset årsagen er der mange øvelser, der kan hjælpe med at lindre smerter i ryggen.

Aerob træning

Motion er en god måde at lindre lændesmerter på, men det er vigtigt at forfølge den rigtige slags motion regime. Aerobic øvelser som at gå, jogge, cykle eller svømme forbedre hjerte sundhed, styrke musklerne og holde dem sunde ved at forbedre blodgennemstrømningen. Øvelse hjælper også ved at frigive endorfiner, der forbedrer dit humør og mindsker smerten. Personer med kronisk rygsmerter bør forfølge lavt træningsøvelser som svømning, gå og cykle og undgå effektive træningstræning som jogging, der har tendens til at kaste rygmusklerne og kan gøre mere skade end godt.

Stræk for at forbedre ischias

Ischias er en af ​​de mest almindelige kilder til lændesmerter. Det opstår, når nerver i og omkring den nedre rygsøjle komprimeres og irriteres af en skade eller en kronisk tilstand, der forårsager smerte, der ofte udstråler fra underkroppen ned i ben og fødder. En af de bedste måder at lindre ischiasmerter på er at strække hamstringsmusklerne i lårets bagside, da stramme hamstrings lægger overbelastning på underkroppen.

En god strækøvelse er benløften. Lig på ryggen med dine ben bøjet. Løft hvert ben i luften og hold det med dine hænder i 15 til 20 sekunder og strækker benets bagside. Den samme øvelse kan gøres i en stol ved at hæve dine ben så højt i luften som muligt og holde dem der i 10 til 15 sekunder. Gentag hver strækøvelse 10 gange for hvert ben for fuldt ud at strække hamstrings og hjælpe med at lindre smerter.

Kernforstærkning

Anden øvelse lindre rygsmerter ved at styrke musklerne i ryggen og maven, hvilket skaber en stærkere "kerne" for at støtte rygsøjlen. Disse øvelser er særligt gode for personer med degenerativ disk sygdom eller arthritis.

En effektiv øvelse er den "krogelige march". Lig på ryggen med knæene bøjede og langsomt marchere på plads ved at løfte hvert ben af ​​gulvet 3 eller 4 inches og holde det på plads i 30 sekunder ad gangen.

En anden øvelse kaldes "brodannelse". Du gør dette ved at ligge på ryggen og hæve dine skinker i luften ved hjælp af ryg og ben muskler. Hold stillingen 10 sekunder ad gangen.

En tredje øvelse kaldes "ben rejser". Lig på din mave og hæv hvert ben i luften og hold det i 4 til 6 sekunder.

At gøre disse øvelser styrker regelmæssigt ryg-, ben- og mavesmusklerne og skaber et stærkt kuffert, der tager pres fra underkroppen.

Del:
Kommentarer