Øvelser til foddråbe

Øvelser til foddråbe

Foddråbe er en meget skræmmende tilstand, der resulterer i tab af kontrol af en af ​​dine fødder. Når denne tilstand skrider frem, bliver løb, bevægelse og gang begrænset som foden bliver svagere. I de fleste tilfælde er foddråben resultatet af en lændeskade, og den resulterende smerte og svaghed påvirker foden. Dette er ofte kendt som ischias, men lægerne kalder denne tilstand radiculopati. Kirurgi er regelmæssigt nødvendig før træningsterapi kan genoprette fuld funktion.

Fodkrøller

Sid på en stol og tag begge ben op, så de er parallelle med gulvet. Hold fast på siden af ​​stolen med dine hænder. Krøl tæerne mod din midsektion og hold stillingen i to sekunder. Uncurl dine tæer. Gør dette 10 gange, tag en 30 sekunders pause og gentag sættet.

Tågreb

Sid på en stol og tag sædet med din hænder i sædet. Tag dine sokker ud, så du sidder med bare fødder. Sæt en bordtennis bold på jorden. Brug dine tæer til at prøve at holde bordtennisbolden. Løft den op til knæhøjden og sæt den så tilbage på gulvet. Gør dette 10 gange, tag en 30 sekunders pause og gentag sættet. Dette vil hjælpe med at bringe tilbage fingerfærdighed til dine fødder og tæer

Kalv rejser

Når du har haft kirurgi på din bageste ryg for at genoprette funktionen, skal du højst sandsynligt opbygge styrke tilbage i dine fødder, tæer og ankler. En af de bedste måder at gøre dette på er med kalvehævelser. Stå midt i et rum (hvor du ikke kan røre væggene) og rejse op på dine tæer. Gå tilbage til en normal stående position. Forsøg at arbejde dig op til to sæt med 20 toe rejser. Det kan tage tre eller fire dage, før du kan nå det niveau. Dette vil styrke styrke i fod og ben sammen med genoprettelse af balancefunktion.

Del:
Kommentarer