Øvelser til at reducere mavesmeltning

Øvelser til at reducere mavesmeltning

En hævende mave er en stor fitness bekymring for mange og ofte den første ting, som folk ønsker at slippe af med. Spild ikke penge på dyre kirurgiske indgreb for at reducere en blødende mave. Sugende maver kan strammes med øvelser, der er specielt designet til at styrke mave muskler og forbrænde fedt.

Crunches

Crunches er en simpel, men effektiv øvelse, der kan reducere en blødende mave. Der er en række forskellige måder at en crunch kan gøres. Howtobefit diskuterer tre grundlæggende typer crunches, der styrker mave muskler, hvilket reducerer sagen. Dette er den grundlæggende crunch, den omvendte knap og sidekrunchen.

Lav en grundlæggende crunch ved at lægge på gulvet med dine knæ bøjet. Placer dine hænder bag hovedet. Løft dine skuldre og over ryggen fra gulvet, mens du kontraherer din maves muskler. Hold denne position i to sekunder. Lad dig ikke sidde helt op. Sænk langsomt dig selv ned igen. Den omvendte knap er modsat af den grundlæggende knase. Kom ind i samme startposition. I stedet for at løfte din overkrop, vil du dog krølle dine knæ op. Hold positionen i to sekunder, og sænk langsomt dine ben ned igen. Gentag disse øvelser 12 til 15 gange.

Sidekrunchen vil arbejde på musklerne på siderne af din mave. Howtobefit siger: "Begynd ved at ligge på gulvet med dine knæ bøjet og din torso snoet, så dit venstre ben ligger fladt på gulvet, men din overkrop står stadig opad." Placer dine hænder bag hovedet. Løft langsomt dine skuldre ud af gulvet i en vridning. Du skal nu lyve på din side med dit ansigt og ben på samme måde. Sænk dig langsomt tilbage til startpositionen. Gentag 12 til 15 gange og drej derefter til den anden side.

Cykelmanøvrer

EDiets siger, at "undersøgelser faktisk viser, at dette er en af ​​de mest effektive" øvelser, når det kommer til at styrke en svag mave. Begynd ved at ligge på gulvet. Placer dine hænder bag hovedet. Løft dine ben og bøj knæene i en 45 graders vinkel. Begynd langsomt at bevæge dine ben som om du var på cykel. Når du pedal, drej din krop, så dine albuer møder dine knæ, da de kommer tilbage mod dit hoved. De bør ikke røre ved. Træk ikke på halsen under denne øvelse. "Jo lavere til jorden dine ben cykler, jo hårdere din abs skal arbejde," siger EDiets. Gør denne øvelse i ca. 2 minutter.

Cardio

At reducere en blødende mave handler ikke kun om at styrke din maves muskler. Du skal også forbrænde fedt. Du kan gøre disse to ting på samme tid ved at lave 20 minutters kardio øvelse med hver træning. "Walking sætter alle mavemusklerne i arbejde. Sørg for at du svinger dine arme og kontrakt din midsektion, mens du går, og opretholde et hurtigt tempo," siger ShapeupShop. Du kan også prøve cardio øvelser som jogging, svømning og cykling.

Del:
Kommentarer