Øvelser i vand efter en hofteudskiftning

Øvelser i vand efter en hofteudskiftning

Hip udskiftning er større kirurgi designet til at lette smerte og gøre bevægelsen nemmere for mennesker, der tidligere havde smerte med hvert trin de tog. Når en patient har operationen, begynder rehab-processen. I næsten alle tilfælde finder de første trin i denne behandling sted i en pool.

Walking i en pool

Kom i puljen, så snart du kan efter din operation. Bare at være i vandet og flytte rundt vil hjælpe med til at lette dit opsving. Men når du kan begynde at gå i poolen, begynder dit opsving alvorligt. Start med at gå 4 til 5 minutter i den lave ende af poolen og arbejd dig op til 7 til 8 minutter før du begynder at løbe i poolen. Gør altid denne øvelse i vand, der er under nakke. Du bør føle pres, da du samler dine ben i gangbevægelsen. Vandet giver modstand og udøver dine hofter og ben i processen.

Kører i en pool

Du kan begynde at løbe i poolen om en uge eller to efter operationen. Vandet giver fremragende modstandstræning, og det gør det uden pres på at køre på et spor eller fortov. For at lette processen kan en patient, der løber i vandet, bære shin finner. Start med at løbe i vandet i 3 minutter ad gangen og arbejdet gradvist op til 10 minutter. Gør altid denne øvelse i den lave ende af puljen, og prøv ikke at løbe i vand, der er højere end skulderhøjde. At gøre denne øvelse i vandet giver den modstand, der er nødvendig for at udøve hoften korrekt.

svømning

Svømning er en fantastisk øvelse overordnet og er særlig effektiv, når du er ved at genvinde fra hofteoperation. Hvis du ikke er en stærk svømmer, bruges et sparkbræt (det flyder) og arbejder på dit freestyle kick. Hvis du kan svømme godt, svøm to omgange af en 50-yard pool. Husk, at du er startet ved at gå og løbe i puljen, så når du begynder at svømme, har du overvindet din oprindelige postkirurgiske smerte. Arbejd dig op til seks omgange i poolen.

Hæftestyrkelse gennem sparkning

Hold på kanten af ​​poolen og skub dine fødder ud mod midten af ​​poolen. Flyt begge benene i et fladt spark, som om du svømmer. Kick dine fødder kun omkring 18 til 24 inches. Kick i mindst 90 sekunder, tag en 30 sekunders pause og gentag derefter. Så vend og gør det samme sparkende øvelse, mens du lægger på ryggen, som om du lavede ryggen.

Curl and Stretch

Stå i den lave ende af poolen og hold fast på kanten med begge hænder. Når du støtter din krop med dine hænder, krøl dine knæ op mod brystet og hold dem der i 5 sekunder. Uncurl dine knæ og derefter rette dine ben og pege dine tæer. Gentag strækningen 10 gange. Denne krølle og stretch vil fremme fleksibilitet i dine hofter.

Del:
Kommentarer