Øvelser for at slippe af med tilbage fedt og bra overhæng

Øvelser for at slippe af med tilbage fedt og bra overhæng

Bagfedt kan ses mest på kvinder, især i det område, hvor bh-remmen cirkler kroppen. Det kan ofte elimineres eller reduceres ved at bære en bh, der passer korrekt og er forankret sikkert under skulderbladene. Hvis tilbagefedt fortsætter, er der en række øvelser, der kan slippe af med kropsfedt og tone rygmusklerne, hvilket fører til en lavere forekomst af bh-overhæng.

Vægt træning

Prøv 'Back Bra-Roll Melt & Tone', en øvelse designet af personlig træner Joyce Vedral. Hold dine fødder skulderbredde fra hinanden, hold en håndvægt i hver hånd. Bøj frem til din krop er næsten parallel med gulvet. Med dine arme forlænget, hæv dem indtil de er parallelle med gulvet. Dine palmer skal vende nedad, og området af din bh roll skal bøjes. Vend armene tilbage til deres startposition uden at hvile og gentag 12 gentagelser. Gør tre sæt af denne øvelse tre til fire gange om ugen.

Køb et modstandsbånd fra en sportsforretning. Det skal nå fra din næse til dine fødder, når den strækkes. Placér den ene ende på jorden og træk på den med en eller begge fødder, og brug begge hænder til at trække den op til brysthøjden. Forkanten og tommelfingeren af ​​dine hænder skal røre hinanden, og albuerne skal stikke ud til siderne. Hold din krop lige. Sænk båndet til taljenhøjde. Hæv den tilbage til brysthøjde, opretholde din kropsholdning og holde en stabil hastighed. Gør to sæt af ti gentagelser, der arbejder op til i alt 50 reps hver dag. Tag en 20 sekunders pause mellem sæt (ressource 1).

Aerob træning

Spotreduktion af tilbagefedt er ikke muligt alene. I stedet skal du fokusere på at brænde kalorier og sænke kropsfedt med et overordnet fitness regime. Aerob træning er en god måde at tabe sig gennem aktiviteter som løb, svømning eller hold sport. Hvis du har udøvet regelmæssigt uden resultater, prøv at ændre din rutine for yderligere at udfordre din krop, som foreslået af motion fysiolog Gerald Endress. Interval træning er en anden måde at opnå vægttab. Efter opvarmning under træning øges hastigheden eller intensiteten i et minut. Gå tilbage til en mere behagelig intensitet i tre til fem minutter, og øg intensiteten igen. Gå gennem denne cyklus fire til fem gange, fire gange om ugen.

Del:
Kommentarer