Øvelser eller korrektion for kyphos og lordose

Øvelser eller korrektion for kyphos og lordose

Kyphos og lordose er typer af skoliose, en deformitet, der forårsager usædvanlige krumninger i rygsøjlen. Skønt deres rygsøjler kan bøje sig til både højre og venstre, har mennesker med kyphosis rygsøjler, som bøjer udad og forårsager et knækket udseende; og dem med lordose har rygsøjler, der bøjer indad for langt, hvilket forårsager mere af et swayback udseende (indadvendt bue). Visse øvelser menes at korrigere eller i det mindste begrænse graden af ​​nogle unormale spinalkurvaturer blandt dem med enten lordose eller kyphos.

Om øvelserne

Et mål for de forskellige stræk- og yoga øvelser, der følger, er øget fleksibilitet i dine hofter. Dette kan være af særlig betydning blandt dem, der har haft spinal fusion for enten kyphos eller lordose. Ifølge National Scoliosis Foundation's websted på Scoliosis.org, "bruger de fleste af os kun en del af den potentielle fleksibilitet i vores hofteforbindelser. Hele bevægelsen af ​​hofte kan udvikles ved daglig strækning af skinke-strengene, quadriceps, hoftebøjler og muskler. Denne stigning i hoftefleksibilitet kan derefter erstattes af tabet i rygsøjlens bevægelse... "

Yoga øvelser

Yoga øvelser kan tilføje både styrke og fleksibilitet i forskellige tilbage muskler, der omgiver ryggen samt støtte tilstødende muskler. Dette kan udøve pres på rygsøjlen og mildne rygkrumning i en vis grad.

Yoga øvelser:

Den stående katte strækker sig: Stå begge hænder over knæene med fingrene pegende indad. Bøj langsomt overkroppen fremad og knæk ryggen. Denne øvelse strækker alle de rygsøjler, der understøtter ledbånd og muskler i dine hofter og under ryg.

Krokodillen: Læg dig ned på din mave. Forsæt dig på dine albuer, bøj ​​dine hænder og læg din hage ned på begge hænder. Hold denne position i et par minutter, og derefter slappe af. Gentag bevægelsen en eller to gange flere gange.

Stående fremadgående fold: Stå op og læg benene omkring skulderbredden. Tryk begge hænder sammen med dine albuer pegede udad, bøj ​​knæene og gå ind i en fuld squat position. Hold denne position i et par minutter, og derefter slappe af.

Øvrige øvelser

Disse stræknings- og styrkeopbygningsøvelser kan hjælpe dig med at minimere smerte og rette nogle af din rygsøjlens unormale kurve. Hold hver bevægelse i 3 til 5 sekunder. Gør 10 af hver øvelse 3 til 4 gange om ugen.

Lig ned på en hård overflade med dine knæ pibet op. Tryk nederst på ryggen fast mod gulvet. Slap af og gentag bevægelsen. Denne øvelse er ekstremt effektiv til at styrke musklerne og ledbåndene i lændehvirvelområdet.

Mens du stadig er på gulvet, trækker du begge knæ op mod brystet. Hold dem der og slap af. Gentag som anbefalet. Som en variation kan du også trække et ben op ad gangen.

Med dine knæ stablet op, løft dine skælder og læg ned ryggen fra gulvet og hold den position. Slap af. Denne øvelse styrker musklerne i midten tilbage for at lægge pres på rygmarven.

Knæ også på dine knæ og hænder, løft et ben op og flyt det bagud så langt som muligt. Gentag denne bevægelse med dit andet ben.

Del:
Kommentarer