Øvelser at gøre på skrivebordet Marching på plads mens du sidder

Øvelser at gøre på skrivebordet Marching på plads mens du sidder

At sidde ved et skrivebord job hele dagen kan med tiden forårsage, at du taber fleksibilitet, udholdenhed og styrke. Men dit skrivebord job skal ikke begrænse din fitness aktivitet. Ved at lave øvelser på dit skrivebord, mens du marcherer på plads i fem til 10 minutter hver anden til tre timer, vil du øge dit fitnessniveau og give dig selv den energi, der er nødvendig for at fortsætte din dag.

Interval Marching

Mens du sidder ved dit skrivebord, skal du holde dine fødder fladt på gulvet. Begynd at marchere langsomt ved at løfte og sænke et ben ad gangen. Hvert 30 sekunder begynder du at hente dit tempo. Efter tre minutter forsøger du at holde en hurtig march i mindst 30 til 60 sekunder. Gentag i tre til fire intervaller.

Marching Leg Extensions

For denne øvelse skal du sørge for at få plads til at udvide dine ben foran dig. Du vil begynde med at sidde og marchere på plads. Begynd at marchere på dit højre ben og tæl en. Fortsæt med at marchere og tælle to til venstrebenet og tre til højrebenet. På fire, forlæng venstrebenet og løft det ud foran dig. Gå tilbage til marchere og gentag for dit højre ben.

Ben elevatorer

Benløft er en stor stoløvelse for at få dit hjerte til at pumpe. Hold ryggen lige og hænder på din talje, når du udfører denne øvelse. Marts for et tal på ti trin. Derefter for de næste ti trin forlænges benene op og ud foran dig, skiftevis hvert ben. Gentage.

V Marches med arm forlængelser

Denne øvelse vil inkorporere armbevægelser for at hjælpe med at øge hjertefrekvensen. Start med at sidde i din stol med dine hænder på taljen. Når du marcherer, bevæger du dine ben til hver side og bringer dem ind igen. Når hvert ben går ud til siden, forlænger armen ud til siden. Når dit ben kommer ind i marts, bringe armen ind i din talje. Gentag og fortsæt i tre til fire minutter.

Kalv hæver

Denne øvelse kan gøres som en opvarmning eller som en køle ned i slutningen af ​​dine stoleøvelser. Marts langsomt på plads i et minut. Hold tæerne på gulvet og alternativt løfte dine højre og venstre hæle ud af gulvet. Gentag og fortsæt i to minutter.

Toe Taps

Marts langsomt på plads i et minut. Hold begge hæle på gulvet og tryk tæerne som om du marcherede. Sørg for at løfte tæerne så højt som muligt uden at løfte hælene væk fra gulvet. Fortsæt med at tappe i et minut eller indtil dine skind bliver trætte.

Del:
Kommentarer