Øv for at reducere Butt Size

Øv for at reducere Butt Size

Størrelsen, formen og fastheden af ​​vores støv er kritiske punkter af interesse for mange mænd og kvinder. Rumpebanen er lavet af tre primære muskler, der påvirker størrelsen og formen på din røv. Kost vil også have en stor rolle at spille i resultaterne af dine stumpformede øvelser. Valg af de rigtige aktiviteter, butt øvelse udstyr og kost vil hjælpe med at reducere overskydende vægt, samt tone og fast musklerne.

Grundlæggende øvelser

Den primære muskel i din butt er gluteus maximus. Denne muskel virker hver gang du står eller går. Af denne grund er nogle af de bedste øvelser du kan gøre, at gå, svømme og cykle. Disse vil ikke kun fungere i musklerne, men er også en fremragende kardiovaskulær træning, som kan hjælpe med overvægt og også forbedre din generelle sundhed og udholdenhed. Start langsomt, men stræber efter at gå eller køre i mindst 15 minutter for at få din puls op, og for at opretholde denne rate for en periode. Vægttab vil finde sted over hele din krop, men du bør se de hurtigste resultater i de områder, hvor der er mere overskydende vægt.

lunges

Stå med dine fødder sammen og ryg lige. Med dine hænder på dine hofter træder frem så langt som muligt. Hold ryggen så lige som muligt, når du skifter din vægt på dit forben. Hold denne position for et tal på 3, og vend tilbage til startpositionen. Gentag dette op til 25 gange, skiftende ben. Som din udholdenhed stiger, kan du øge antallet til 50 per ben. Du kan gøre dette op til tre gange om ugen afhængigt af din tilstand af fitness ved starten af ​​dit program.

Step-Ups

En anden fremragende øvelse for at hjælpe med at reducere størrelsen af ​​din butt er stigningen. Brug en lille skammel, bænk eller robust boks. Stå ca. 12 inches fra afføringen eller kassen med dine fødder sammen. Hold ryggen lige og gå op på afføringen / kassen med din højre fod og derefter din venstre. Gå tilbage til gulvet, sænk din højre fod først, så din venstre. På din næste gentagelse begynder med dit venstre ben og fortsætter med at alternere for 20 til 25 reps per ben. Ikke alene vil dette hjælpe i skinken området, men det er en fremragende øvelse for dine lår og kan også være en god cardio træning. Når din udholdenhed forbedres, øges antallet af reps per ben langsomt og hyppigheden af ​​dine træningsprogrammer.

Del:
Kommentarer