Oplysninger om Ping Pong Balls

Oplysninger om Ping Pong Balls

Ping pong bolde er små, lette, normalt celluloid bolde bruges til at spille bordtennis eller bordtennis. Ping pong bolde kommer i forskellige størrelser, tætheder og farver. Kugler med reguleringsstørrelse leveres med en, to eller tre stjernekvalitetsvurderinger, nøjagtig diameter, vægt og specifikke fly- og studsegenskaber.

Historie

De første ping pong bolde var luftfyldte kugler lavet af latex og bruges i forskellige uformelle spil som whiff-whaff og gossima. I 1880 opfandt James Gibb den moderne hule celluloid ping pong bold. I 1903 rejrist J. Jacques og Sons gossima, kaldte det ping pong og startede en dille for spillet, der fejede England og derefter verden. Den nye celluloidbolds mere konsekvente hoppe og flyvningskarakteristika tillod spillet at udvikle sig til en legitim sport baseret på dygtighed og uden vagaries af den tidligere, mere uregelmæssige latexbold.

specifikationer

Regulering ping pong bolde efter internationale regler skal veje 2,7 gram og have en diameter på 40 millimeter. Når den lægges fra en højde på 30 cm på bordet, skal pingpongkuglen hoppe 23 centimeter højt. Bolden skal være hvid eller orange, valget afhænger af bordets farve. Reguleringskugler skal være kvalificeret til tre stjerner.

Spin

De fleste ping pong bolde plejede at være 38 millimeter i diameter indtil efter OL 2000, da de internationale regler blev ændret til fordel for den større bold. Dette blev gjort for at forbedre synligheden for fjernsynskameraer efter konkurrencen. Den nye bold blev først introduceret på verdensmesterskabet for bordtennis i 2003. Den større bold bremset spillet, så tilskuere kunne følge bolden. Det kinesiske hold, hvis medlemmer havde udviklet en flammende, hurtig spillestil, protesterede over, at ændringen var diskriminerende for deres spillere. 40 millimeter kuglen har forblevet standardstørrelsen, men seriøse forsøg er blevet gjort for at øge kuglestørrelsen til 44 millimeter.

Spin

En ping pong bold er fyldt med gas for at forbedre studse, er farvet hvid eller orange og har en mat finish. Dette gør bolden langsommere og reducerer spinhastigheden fra den ældre 38 millimeter bold. Den matte finish giver bordtennisfladens ansigt for at greb bolden bedre. En dygtig spiller kan anvende lateral kraft til bolden og få det til at dreje op til 9.000 rotationer pr. Minut. Denne høje rotationshastighed skaber den såkaldte Magnus-effekt, som får den lette bold til at udføre spektakulære kurver under flyvning og tilføjer en dimension til spillet, der ellers ikke er muligt.

rebound

Ping pong bolde bøjes ikke, når de rammer en hård overflade. Den ramte overflade absorberer meget af energibegrænsningen af ​​bolden, hvilket gør ping pong til et mere spilbart spil end det ville være med en livligere bold med en fleksibel skal, der skubbede tilbage, da den blev ramt. Denne stivhed tegner sig for pingpongkuglens tendens til at bryde, når de rammes meget hårdt. I ping pong smash udstillinger spillerne har volleyed bolde på mere end 112 kilometer i timen med en 38 millimeter bold.

Kvalitet

Alle reguleringsstørrelser bordtennisbolde er kvalificeret til enten en, to eller tre stjerner. Tre stjerner er den højeste rating og er de eneste bolde, der bruges i konkurrence. De har tendens til at være lidt mere skrøbelige og udsat for brud end de to eller to stjernede bolde, og mange rangerede spillere bruger de lavere kvalitetskugler til at praktisere. Lavere kvalitetskugler kan også have nogle uregelmæssigheder, som påvirker flykvaliteten. Mange spillere mener, at disse ufuldkommenheder hjælper dem med at udvikle hurtigere reaktionstider. Andre foretrækker at bruge den nøjagtige bold, de vil bruge i konkurrence. Stjerneklassificeringen hjælper kun købere til at vælge de karakteristika, de mest værdiansætter mest i en bold.

Del:
Kommentarer