Om løb: Fordele og ulemper

Om løb: Fordele og ulemper

Kørsel kan være den enkleste sport. Du skal bare binde på et par sko, løbe ud af døren og slå jorden, godt og løbe. Hvis du kører regelmæssigt, oplever du mange fordele, herunder forbedret sundhed, vægtstyring og humør. Running er dog ikke for alle. Når du går for hårdt, for tidligt eller med dårligt passende tøj og sko, kan du lide skade. Kørsel kræver også en vis selvmotivation, der kan være svært at tåle på dage med dårligt vejr, eller når du føler dig umotiveret.

Fysiske Plusser og Minusser

Kørsel er en kraftig intensiv aerob aktivitet, hvilket betyder at den udfordrer kroppens store muskler til at øge hjertefrekvensen og forbrænde kalorier. Du styrker dit hjerte og lunger, dit muskelsystem og dine knogler på grund af træningens vægtbærende karakter. Næsten enhver alder kan løbe; Faktisk "The New York Times" rapporterede i 2011, at mestre løbere, især de ældre end 60, er blandt de hurtigst voksende populationer af løbere. Du ved naturligvis, hvordan man løber, da det bare er en forlængelse af at gå. Folk med fælles problemer, selvom dem, der er ekstremt overvægtige, kan finde ubehagelige eller uoverkommelige. Alle de klingende involverede i løb kræver en tilpasningstid. Hvis du ikke er en til at være tålmodig og gradvist arbejder op til hurtigere hastigheder og længere miles, kan løbende forstyrre dig. Running også gør ikke meget for at styrke din overkrop.

Vægtstyring, nogle gange

Kørsel kan føre til vægttab, fordi det hjælper dig med at forbrænde megakalorier hver session; hvis du forbrænder flere kalorier end du spiser, vil du tabe sig. En person kan sizzle mellem 300 og 444 kalorier pr. Halv time, der går i 6 mph tempo. At stole på at køre alene for at tabe sig, kan dog komme i brand igen. Da du bliver mere effektiv på det, forbrænder din krop færre kalorier i løbet af hver træning, og kørsel bliver mindre effektiv til at hjælpe dig med at tabe sig. Du kan også føle sig hungrig på grund af regelmæssig løb. Din krop har tendens til at kompensere, og du ender med at spise så mange, hvis ikke mere, kalorier, end du løb væk. Jo mere du løber, jo mere træt bliver du, og du kan kompensere ved at flytte mindre ofte i løbet af dagen. Par, der kører med lavt kalorieindhold, og du kan komme rundt om disse potentielle vægttabsbarrierer, men du skal sørge for, at din kost indeholder nok kalorier til at give dig energi til kørslen.

Påvirkning på humør og tilslutning

Regelmæssig aerob aktivitet, herunder løb, kan forbedre dit humør og søvncyklus. Running giver dig også en dokumenteret følelsesmæssig følelse kendt som "løberens høje". Det stimulerer frigivelsen af ​​hjernekemikalier, der oversvømmer dig med euforiske følelser - men ikke alle er så fortryllede af aktiviteten. Hvis du foragter kører og bare ikke kan motivere dig selv til at gå ud af døren, vil løb ikke gøre dig noget godt. Det kan få dig til at føle sig frustreret og modstandsdygtig over for motion som helhed. Og løb er primært en ensom aktivitet. Du kan deltage i sociale løbende grupper og hold, deltage i løb og finde venner, der løber, men i sidste ende løber du solo. Hvis du trives i en stor gruppe, er du bedre på vej til en gruppe fitness klasse eller spiller en hold sport.

Vejr og gear

Raskets enkelhed er et af sine klager, men også en af ​​dens potentielle ulemper. At køre udendørs er vejrafhængig. Hvis du ikke er klar til at slå stierne i regnen, sne, is og vind, har du en inkonsekvent træningsprogram. Du kan altid skifte til tredemølle under dårligt vejr eller mørke morgener, men det kræver et stort udstyr køb eller et gym medlemskab. Selv om du kan løbe i en almindelig bomulds T-shirt og shorts, vil du være sikker på at investere i mere tekniske stoffer, der giver dig sved og reducerer chafing. Din tegnebog kan også lide af din regelmæssige skoforbrug; løbesko taber typisk deres hoppe efter 300 til 400 miles og koster omkring $ 100 per par. Få den forkerte type sko til din særlige gang, og du kan lide skader, som knæ eller hoftepine. Besøg en løbende butik for at være korrekt monteret.

Del:
Kommentarer