Om Elementary Backstroke

Om Elementary Backstroke

Den elementære backstroke er et svømmeslag, der udbreder minimal energi med enkle arm- og benbevægelser. Denne backstroke kræver ingen kompliceret vejrtrækningsteknik, da svømmerens hoved aldrig går under vandet. Nogle gange brugt som et genopretnings- eller redningsstreg, anses den elementære rygsække ofte for at være et af de mest afslappende svømmeslag.

Historie

Den elementære backstroke, men ikke en konkurrencedygtig svømmetur i dag, blev først udført i konkurrence i Olympien i Paris i 1900. Denne type backstroke blev dog aldrig en hovedrolle for konkurrencen.

Funktioner

Den elementære backstroke kræver, at svømmeren flyder fladt på ryggen på vandet. Svømmeren trækker hænderne op på siderne af kroppen, mens bøjning af albuerne. Ved armhulehøjden, forlæng armene udad til fuld længde (som en T). Derefter skubber hænderne ned gennem vandet og fremdriver kroppen gennem vandet, indtil de berører lårets yderste toppe. Svømmeren bevæger sig gennem vandet med gentagelser af denne armslag og ved at indarbejde en lignende benbevægelse. I lighed med, at froskesparket, der anvendes under brystet, betyder det elementære backstroke kick at trække knæene op og ud med hælene rørende. Stret benene ud med spidse tæer til siderne, skubber gennem vandet. Bring benene sammen lige for at begynde den næste frøskudsbevægelse. Indarbejde armbevægelsen med den samtidige frøskudsbevægelse for fremdrivning gennem vandet. Denne svømmeslag giver svømmeren mulighed for at have et tørt ansigt med fri vejrtrækning, mens den stadig bevæger sig effektivt gennem vandet.

Betydning

Den elementære backstroke bruges ofte som et redskab til nybegyndere. At lære dette slag hjælper svømmere til at tilpasse sig til at flyde på bagsiden og inkorporerer et simpelt slag for bevægelse.
Den elementære backstroke bruges også som redningsværktøj. Uanset om en svømmer forsøger at svømme til sikkerhed eller redder en anden svømmer, gør det elementære rygløb det muligt for personen at bevæge sig gennem vandet uden at bruge store mængder energi. Denne langsomme, målte slag gør det muligt for svømmere at hvile, når det er nødvendigt, eller øge kraften i arm- og benbevægelser for at dække afstanden i vandet.

Overvejelser

Den elementære backstroke bruges ikke kun som undervisningsværktøj, men også som middel til at skabe tillid til vandet. Denne enkle svømmeslag bliver ofte lært først til begyndere svømmere i forbindelse med lektioner i, hvordan man træder vand. At kunne fremdrive sig gennem vandet, mens ansigtet bliver helt tørt, øger ofte tilliden hos nye svømmere.
Den elementære backstroke bliver ofte lært som en forløber til backstroke (også kaldet tilbagekrypning). Denne stroke inkorporerer regelmæssige saks kick og vindmølle armbevægelser, der ofte sprøjter en hel del vand ind i en svømmers ansigt. Den elementære backstroke gør det muligt for en nybegynder svømmer at lære baglæns bevægelse gennem vandet uden at inddrage komplikationen ved vejrtrækning.

Advarsel

Som noget slag udført på ryggen, bør den elementære rygsække udføres med omhu. Selvom dette er et afslappende slagtilfælde, er det stadig muligt at fremdrive sig gennem vandet hurtigt. Pas på forhindringer samt muligheden for at ramme hovedet på siden af ​​poolen.

Del:
Kommentarer