Olympiske bryderes lønninger

Olympiske bryderes lønninger

Olympiske brydere er generelt mere motiverede af konkurrencen end af pengene. Ifølge den olympiske guldmedaljer Henry Cejudos officielle hjemmeside har "amatørbrydning aldrig været en sport, hvor penge var en rigtig mulighed." For dem der stiger til topniveau i OL, er der dog en potent generøs payday ud over finansiering til uddannelse og sponsorering.

Regelmæssig betaling

Olympiske wrestlere modtager ikke regelmæssig løn til deres træning. De modtager dog finansiering til deres træning fra USA Wrestling. Derudover dækker USA wrestling bryderes rejseudgifter i forbindelse med konkurrencer. Dette gælder kun for medlemmer, der er officielt udvalgt til USA Wrestling Team; individer træner for at få holdet ikke modtage nogen finansiering.

Performance Pay

USA Wrestling betaler olympiske brydere på deres præstationer. Ved de olympiske lege i 2012 vil wrestlers blive betalt $ 250.000 for en guldmedalje, $ 50.000 for en sølvmedalje og $ 25.000 for en bronze medalje. Dette er en betydelig stigning i lønnen fra 2008-spillene, hvor guldmedaljeerne tjente kun 40.000 dollars.

Årsag til løn

USA Wrestling beslutning om at betale sine atleter er et svar pĂĄ den stigende popularitet blandet kampsport. Som Cejudo fortalte "The New York Times", er det en voksende sport, og mange wrestlers tager "den nemme vej ud" for at tjene flere penge. Ved at betale sine olympiske brydere, hĂĄber USA Wrestling at holde sine mest konkurrencedygtige brydere i OL.

Sponsorering

Bortset fra penge, der betales af USA Wrestling, kan individuelle brydere have sponsorater fra private virksomheder. Cejudo, for eksempel, er sponsoreret af flere organisationer, herunder Coca-Cola, Penguin Group og Brute Wrestling. Sponsorater kan gå mod at kompensere udgifter til uddannelse, der ikke er dækket af USA Wrestling, men det kan også gå hen imod leveomkostninger eller atletens indkomst.

Del:
Kommentarer