Officielle Mustang Baseball Regler

Officielle Mustang Baseball Regler

Mustang baseball er en division af PONY ungdomsbaseball organisation; PONY er et akronym for "Protect Our Nation's Youth." Selvom det ikke er så kendt som andre ungdomsbaseballorganisationer, herunder Little League og Babe Ruth og Cal Ripken Baseball, har PONY baseball eksisteret i mere end 50 år og spilles i 21 lande rundt om i verden i efteråret 2009. PONY baseball involverer spillere fra 4 til 19 år, men kun spillere i alderen 9 og 10 konkurrerer i Mustang divisionen. Denne division træner spillerne i det komplette spil baseball, og turneringsspil begynder på dette niveau.

Støtteberettigede spillere

Hvis du planlægger at organisere et Mustang baseballhold, er det første, du skal vide, hvem der er berettiget til at spille. For et hold at spille i Mustang divisionen må der ikke være mindre end 15 og ikke mindre end 12 spillere, som alle er 9 eller 10 år pr. 1. august i indeværende år. Spillere skal også opholde sig inden for de godkendte juridiske grænser for deres særlige liga som fastlagt af ligaofficerer for at deltage i turneringsspil og må ikke konkurrere i mere end én PONY baseball eller softball liga ad gangen.

Felter og udstyr

Du skal have adgang til et legeplads, hvor baserne kan placeres 60 meter fra hinanden med hældningshøjen beliggende 44 meter fra hjemmeplade. Afstanden mellem hjemmeplade og midten af ​​anden base skal være 84 fod, 10 tommer. Kandehøjen skal hæves fire tommer over jorden, og de foul linjer skal være 175 meter lange fra hjemmeplade.

Du skal også have bestemt udstyr til rådighed for at overholde PONY liga regler. Konventionelle uniformer anbefales, men det kræves ikke på Mustang-niveauet. Hvis uniformer ikke er tilgængelige, kan spillerne konkurrere i team T-shirts og caps. Officielle PONY baseballs er påkrævet, enten læder eller vinyl. Bats skal fremstilles specielt til baseball (ikke T-ball) og må ikke være mere end 42 inches lang. Alle batterer, dækdæmpere, fodløbere og grundbusser skal have batthjelme godkendt af NOCSAE (National Operating Committee for Standards for Athletic Equipment). Klip er tilladt, men ikke påkrævet, og det er absolut forbudt for spillerne at skærpe metal klammer for at forårsage skade for andre spillere. Enhver spiller, der tjener som catcher, skal bære ordentligt beskyttelsesudstyr, der omfatter en maske med en halsbeskyttelse, en brystbeskytter, beskyttende hovedbeklædning og shin guards.

Spilleregler

Bekendtgør dig med de "Officielle Baseball Rules" udgivet af Major League Baseball, da alle spilleregler for Mustang baseball er som angivet i MLB reglerne med følgende undtagelser:

  1. Spillere i startlinjen, der er blevet fjernet til erstatninger, kan genindtræde spillet en gang på deres oprindelige sted i lineup.

  2. Hvis der ikke er nogen kvalificeret erstatning for enhver spiller, der bliver syg, er såret eller fjernes fra spillet, kan den sidste støtteberettigede spiller, der er fjernet fra spillet, vende tilbage som en erstatning, der tager plads i spilleren for den spiller, for hvilken de erstatter

  3. Mustang-ligaer skal vedtage en af ​​tre valgfrie regler for liga-play med hensyn til udløb af baser og stjælebaser: a) det kan ske i henhold til de officielle MLB-regler b) kun løbere på første og anden basis kan føre af og stjæle eller c) Løbere kan stjæle baser, men de kan ikke forlade de baser, de besætter, indtil den bøjede bold når eller passerer fangeren. Når kanden træder på gummien, der er i besiddelse af bolden, skal enhver løber, der har forladt basen før den kuplede bold når eller passerer fangeren, blive ringet ud og banen anses for en død bold. Valget af regler gælder kun for league play, men; På turneringsniveau kan kun den første mulighed (officielle MLB regler) anvendes.

Selvom der ikke er nogen specifik deltagelsesregel for Mustang-divisionen, anbefales det at lade hver spiller pĂĄ holdet spille i mindst to innings i hvert spil.

Pitching

Du kan efter eget skøn have spillere på Mustang-niveauet slået af en tee, ramte bolde på banen af ​​en træner fra en mound, der ligger 44 meter fra hjemmeplade, eller ramte bolde fra en pitching machine, der også ligger 44 meter fra hjemmeplade. Mustang-niveauet er også det første niveau, hvor du kan have spiller pitch, selvom PONY-programmet ikke anbefaler det i 9 og 10 år. Der er en række begrænsninger, der regulerer brugen af ​​spillere som kande. Ingen spiller på Mustang-niveauet kan stige i mere end tre innings pr. Dag eller mere end otte innings per uge. Enhver kande, der pitcher (kaster mindst en bold) i tre omganger pr. Dag, skal have mindst 40 timers hvile, før de køres igen. Enhver kande, der fjernes fra denne position, men forbliver i spillet i en anden position, kan ikke vende tilbage til tonehøjde igen i samme spil. Reliefkande er tilladt mindst 10 opvarmningspunkter.

De officielle Mustang (og PONY) baseballregler angiver ikke, hvilke typer af pladser måske kan bruges af spillerkande, men Ripken baseball coaching certificeringsprogrammet er meget klart, at unge pitchers kun bør kaste fastball som andre typer af baner, som kurveboller og skydere, kan skade unge arme.

Længde og planlægning af spil

Mustang division spil sidste seks innings. Hvis spillet skal kaldes på grund af uvejr, mørke eller anden grund, vil det blive betragtet som komplet, hvis mindst fire innings er blevet spillet, eller hvis hjemmeholdet er foran i bunden af ​​fjerde. Hvis et hold har scoret 10 kører efter fire innings, vil spillet blive afsluttet på grund af 10-run-reglen.

Du skal planlægge mindst 12 regulære sæsonspil, men ikke mere end to spil kan nogensinde blive spillet på en dag. Alle spil skal begynde før kl. 7:30, og ingen indlæsning kan begynde efter kl.

Turneringer

Selv om Mustang-divisionen er det første PONY-niveau, hvor turneringsspillet introduceres, fortsætter turneringer hele tiden op gennem World Series-niveauet, som omfatter hold ikke kun fra hele USA, men også hold fra Mexico og Caribien. Hold, der vinder deres zone mesterskaber (zoner er nord, syd, øst, vest, mexicanske og caribiske; der er også europæiske og asien-stillehavsområder, men de sponsorerer ikke sponsorat på Mustang-niveau turneringen) er berettiget til at konkurrere i Mustang World Series.

Del:
Kommentarer