Nuclear Stress Test Vs. Stress test

Nuclear Stress Test Vs. Stress test

Stresstest og nukleare stressprøvninger bruges af kardiologer til at fornemme hjertet i dit hjerte. Forskellige tests er angivet afhængigt af sværhedsgraden af ​​patientens kardiovaskulære tilstand.

Stresstest

En stresstest undersøger hjertets evne til at gennemgå arbejde. Testning indebærer at træne på en løbebånd med EKG overvågning.

Forskelle

En nuklear stress test er ens; men det har evnen til at visualisere områder med nedsat blodgennemstrømning til hjertet og visualisere områder af hjertet, som måske har været udsat for skade. Kardiologen tager billederne under og efter træning med intravenøs injektion af radioaktivt farvestof.

Stress Test Fordele

En standardstresstest er en billigere løsning. Stresstesten er ofte alt, hvad der er nødvendigt, når der ikke er nogen historie om kardiovaskulær sygdom, eller patienten screenes for lav risiko kirurgi.

Fordele ved nukleare stressprøvninger

Den nukleare stress test har et højere niveau af nøjagtighed ved bestemmelse af kardiovaskulær sygdom. Hvis du er blevet diagnosticeret med hjertesygdom, kan den nukleare stress test bruge billeder til at analysere skade.

Sikkerhed

Både stresstest og nukleare stresstest anses generelt for at være sikre, og den radioaktive dosis i en nuklear test er lille nok til at betragtes som sikker. En sjælden komplikation med nukleare stresstest versus en stresstest er en allergisk reaktion på radioaktivt farvestof.

Del:
Kommentarer