NordicTrack C2050 Specs

NordicTrack C2050 Specs

NordicTrack C2050 er en ældre model tredemølle til hjemmebrug. Den er ikke længere tilgængelig i 2011 som et nyt produkt, selvom du kan finde brugte enheder til rådighed. Denne løbebånd tilbyder nogle avancerede funktioner som iFit interaktive teknologi og indbyggede træningsprogrammer, der styrer intensitetsindstillingerne for dig.

Møtrikker og bolte

Din C2050 har en 1,75 hk motor, der kan håndtere hastigheder op til 10 mph i 0,1 mph trin. Effektrampen kan hælde op til 12 procent. Det løbende område er 20 inches bredt og 55 inches langt. Den kører på et standard 120 volt kredsløb og kræver en jordforbindelse; og har en maksimal brugerkapacitet på 300 pund. Konsollen kan vise hastighed og afstand i enten miles eller kilometer.

Tilføjede funktioner

Brugere kan anvende de 10 hurtigindstillede hastighedsknapper på konsollen for hurtigt at ændre båndets hastighed. Walking-dæket er polstret, og løbebåndet foldes op i lodret stilling. Den har hjul på bunden, så du kan rulle den til et lagerområde. Håndskinnerne har metalimpulsfølere, så du kan kontrollere din puls på ethvert tidspunkt i løbet af din træning. Konsollen har en fan på hver side for at holde dig kølig.

Program din træning

Hvert af de otte indbyggede træningsprogrammer er opdelt i 20, 30 eller 40 et minuts segmenter. C2050 ændrer automatisk hastigheden og hældningen i begyndelsen af ​​hver periode, og du kan oprette og gemme to brugerdefinerede træningsprogrammer på løbebåndet. Du kan også vælge længden af ​​træningen og vælge en hældnings- og hastighedsindstilling for hvert minutsegment. Løbebåndet gemmer programmet i hukommelsen, så du kan vælge det til en fremtidig træning.

iFit-teknologi

IFit-interaktiv teknologi giver dig mulighed for at forbinde tredemølle NordicTrack C2050 til din computer eller stereo med de medfølgende lydkabler. Du kan købe iFit-cd'er eller downloade træningsprogrammer fra iFit-webstedet. Med din tredemølle forbundet til din stereo eller computer, justerer løbebåndet hastigheden og hældningen for dig, mens en virtuel personlig træner fører dig gennem træningen og tilbyder motivation og instruktion. IFit-træningene omfatter baggrundsmusik til at indgyde din træning med en høj energi atmosfære.

Del:
Kommentarer