Non Weight Bearing Exercise

Non Weight Bearing Exercise

Ikke-vægtbærende øvelser er ikke-effektive og omfatter cykling (indendørs og udendørs), vand aerobic eller øvelser, svømning, stretching, tai chi og fleksibilitetsøvelser. Læger kan anbefale ikke-vægtbærende øvelser, hvis du har gigt, osteoporose, hvis du er gravid eller hvis du er en meget stor person. Ikke-vægtbærende øvelser er også nyttige, når risikoen for skade eller smerte øges. Hvis du påbegynder et ikke-vægtbærende træningsprogram, er der nogle muligheder at overveje.

Tag det til poolen

Vandkondition er en god måde at få kardiovaskulær træning uden mulighed for at skade dine led. Bevægelserne er de samme som de er på land. Løb, spark og dans er effektive i vandet, når de ikke kan gøres på land. Vandets modstand er "perfekt til en træningstræning", siger American Council on Exercise (ACE). Vandmodstanden øger også hjertefrekvensen, og vand er også et "godt miljø for at udføre strækninger, der ellers kunne være vanskelige", siger ACE.

Tag det til cyklen

Cykling, indendørs og ude, "tilbyder effektiv træning med lav effekt", siger Marshfield Clinic. Det styrker også de store muskler i underkroppen. Da cyklen understøtter kroppen, er der mindre risiko for ledsmerter eller skade. Du kan hæve din puls og få den slags træning dit hjerte har brug for. Du kan også justere cyklen for at opfylde dine fysiske behov; For eksempel, hvis du begynder, kan du gå langsomt eller sætte spændingen meget lav og øge, når du bygger styrke. Hvis du er mere egnet, kan du sætte spændingen højere og få en meget god kardiovaskulær træning.

Tag det til gulvet

Yoga er faktisk et udtryk for forskellige former for strækøvelser. Hatha yoga er den mest populære, når det kommer til at strække og styrke øvelser. Ashtanga, eller power yoga, indeholder en række intense poser. Yoga inkorporerer vejrtrækning, hvilket fører til afslapning. Dette er kritisk, fordi forskning "indikerer, at stressrelaterede sygdomme reagerer positivt på denne type tilgang. Hypertension, insulinresistens, smerte, kardiovaskulær sygdom, angst og depression er alle berettiget påvirket af regelmæssig deltagelse i opmærksom motion som yoga, "rapporterer ACE. Yoga genopretter balance og kan nemt forbedre styrken. Tai Chi forbedrer muskelstyrken og definitionen og øger energi og smidighed, siger Mayo Clinic.

Del:
Kommentarer