Nødvendige værktøjer til atletisk træning

Nødvendige værktøjer til atletisk træning

Atletiske trænere skal have mindst en bachelorgrad i feltet og skal bestå test for at blive certificeret til at arbejde på banen. Når de er certificeret, arbejder atletiske trænere sammen med skole- og professionelle sportshold, samt yder rehabiliteringsstøtte i klinikker, hospitaler og lægerkontorer. Arbejdets art kræver visse værktøjer, der skal være til rådighed for underviserne til at udføre deres opgaver korrekt.

Ortopædiske værktøjer

Nogle af de mere almindelige sportsskader er forstuvninger og knækkede knogler. Det er vigtigt, at den sårede på lang sigt har forstuvningen eller brydes immobiliseret så hurtigt som muligt. Som den første person, der vil behandle disse typer af skader, har atletiske trænere en række hårde splinter og luftsplinter og støber til brug ved indstilling og understøttelse af den skadede knogle eller blødt væv. De yder ikke kun støtte, men hjælper også med smertebehandling og holder hævelse under kontrol.

Traction Supplies

Skader på rygmarv og muskler i ryggen og omgivelserne er også almindelige, når de deltager i atletiske bestræbelser. At være ordentligt forberedt på at behandle sådanne skader, vil atletiske træner have klar adgang til lændehvirvler og livmoderhalsenheder, der umiddelbart kan fastgøres for at yde støtte til ryggen eller bækkenområdet. Traktionsanordninger behandler ryg-, nakke- eller bækkenskader ved at hjælpe med at strække området for at lette kompressionsproblemer.

Terapeutiske hjælpemidler

Det mest almindelige værktøj af atletisk træner er ispakken. Det kombineret med en varmepude bruges mere end noget andet værktøj i trænerens taske. Med de fleste sportsskader omfatter den indledende behandling også isning af skaden for at holde hævelsen nede og give mulighed for helbredelse til at begynde. Regelmæssig isning og anvendelse af varme gøres ikke kun i behandling af skader, men for at forhindre dem, da det er en regelmæssig praksis at isleder umiddelbart efter praksis og spil.

Træningsudstyr

Selvom det er mindre hyppigt forbundet med atletisk træner, bliver træningsudstyr som stationære cykler, løbebånd, elliptiske træningsbaner og balancebolde mere vigtige i takt med at tiden går forbi. En af trainerens vigtige funktioner er at hjælpe rehabilitering og tilskynde til skadeforebyggelse med regelmæssig motion. Disse værktøjer bruges i rehab, men kan også holde atleter løs under praksis eller konkurrence.

Atletisk Tape

En af de vigtigste ingredienser, der bruges af atletisk træner er atletisk tape. Mange atleter har deres ankler tapet før deltagelse for at yde støtte, der vil hjælpe dem med at undgå skader. Tape kan også bruges til at behandle en skade og give yderligere støtte til andre dele af kroppen.

Del:
Kommentarer