Nike STR8-Fit Driver Instruktioner

Nike STR8-Fit Driver Instruktioner

Nike designet sine STR8-Fit drivere med en justerbar slangeled, som giver golfspillere mulighed for at ændre ansigt, loft og løgvinkler. Disse justeringer kan skabe otte skudt typer, når du rammer klubben fra tee. Løgnen er den vinkel, du skal holde klubben, så klubbhovedet kan ligge fladt på jorden. Ansigtet vinkler kan være åbne, lukke eller neutrale for at fremme en falme eller tegne samt kompensere for en krog eller skive. Ændring af loftvinklen ændrer boldens bane mellem lav og høj.

Find hosel på føreren. Dette er den lille metalforbindelse, hvor akslen passer ind i klubbens hoved.

Monter skruenøglen rundt omelens ledning og drej den mod uret, indtil den er helt løsnet.

Skift klubhovedet til din ønskede form ved hjælp af din hånd. Et åbent ansigt vil fremme en falme og modvirke en krog, mens et lukket ansigt vil hjælpe en golfspiller, tegne bolden og modvirke et skive. Større spillere vil have brug for en mere oprejst løgn for at kompensere for deres højde, mens kortere golfspillere skal have en fladere løgnevinkel. Golfspillere med en langsommere svinghastighed bør øge loftvinklen.

Monter Nike skruenøglen rundt på hylsteret på slangeleddet og drej med uret for at opretholde dine ændringer. Skiftenøglen blinker og bipper for at lade dig vide, at skindlen er sikkert fastgjort. Hvis du ikke får signalet fra skruenøglen, skal du prøve igen for at sikre, at klubbhovedet er helt fastgjort til akslen før brug.

Del:
Kommentarer