Nike Product Information

Nike Product Information

Nike er en førende producent af sportsrelaterede produkter, herunder sko, beklædning og udstyr. Mange mennesker fra hele verden er bekendt med mærket, da det har en global tilstedeværelse, der tjener mere end 18 milliarder dollars i omsætning. Nike-logoet er blevet et populært globalt ikon. Nike samarbejder også med sportsstjerner for yderligere at fremme mærket.

Fodtøj

Sko er Nike's flagskibsprodukt. Virksomheden fremstiller forskellige sko til en bred vifte af sportsgrene, såsom basketball, fodbold, golf, fodbold, baseball, snowboarding, hockey, tennis og volleyball. Det gør også forbruger mode sko som Mary Janes og flip-flops. Nike sko er designet til effektiv sportsudøvelse såvel som for æstetik.

Beklædning

Nike producerer også tøj til sportsaktiviteter, samt andre aktiviteter, herunder dans og yoga. Den har forskellige samlinger til sine beklædningsgenstande, herunder Livestrong, Nike Pro, Nike Free og SPARQ. Derudover gør Nike uformelle tøj til mænd og kvinder. Mange forbrugere bærer Nike tøj ikke kun til sportsaktiviteter, men også for mærke status.

Udstyr

Bortset fra sko sælger Nike også sportsudstyr, såsom baseball flagermus, bolde, svømmehætter, racketer og golfklubber. Nike sælger også handsker og yoga måtter samt agility kegler. Andre sportsudstyr, som den sælger, omfatter vægt og sportsvagter som knæpuder, wrap ærmer og shin guards.

tilbehør

Virksomheden er også kendt for tilbehør som ure, tasker og strømper samt forbrugerteknologi som Nike + supplement til iPod. Nike sælger også gummiarmbånd, trænings-dvd'er og atletiske bælter. Mange af de sække, den sælger, har et bestemt hold som Manchester United eller et universitet som UCLA.

butikker

Nike produkter sælges i en række butikker over hele verden. Nike produkter kan købes online via selskabets hjemmeside, Nike. Mange varehuse har også Nike-produkter. Niketown er Nike's førende butik med filialer i byer som Chicago; Portland, Oregon; New York; og Los Angeles. Der er også Nike-fabrikker, der sælger Nike-produkter til en nedsat pris.

Del:
Kommentarer