NFL Skadesrapport Regler

NFL Skadesrapport Regler

NFL introducerede sin ugentlige skadesrapport i 1947, efter at ligaen suspenderede to medlemmer af New York Giants, der mistænkes for at forene sig med spillere, der forsøger at "fixe" 1946 NFL Championship Game. Formålet med rapporten er at gøre offentligheden tilgængelig information om skader, så spillere har ingen grund til at komme tæt på spillere for at få hemmelig, intern information. Med andre ord, skadesrapporten, der i vid udstrækning blev betragtet - og ofte tømt - som et redskab til at hjælpe gambling, begyndte som et forsøg på at isolere sporten fra at involvere sine medlemmer i gambling.

Identifikation af spillere

Hold er forpligtet til at optage i skadesrapporten enhver spiller, der måske ikke spiller i næste kamp på grund af sundhedsmæssige grunde. De skal også angive skadesområdet - som f.eks. "Skulder" eller "ben" - men de behøver ikke at specificere skadens art eller alvorlighed. I praksis er teamene imidlertid utroligt omhyggelige. Som bemærket af USA Today i en 2007-analyse opregnede hold, der var coachet af Bill Parcells, sjældent en spiller, medmindre han helt ude af stand til at spille. På den anden side satte New England Patriots quarterback Tom Brady på listen hver uge i mere end to år - og han startede alle disse spil. Tidligere Pittsburgh Steelers træner Bill Cowher indrømmede, at han undertiden kunne misidentificere placeringen af ​​en skade - lægge "knæ" i stedet for "ankel", for eksempel - for at forhindre modstandshold fra at målrette mod spillerens skade, hvis han spillede.

Klassificerende spillere

Rapporten skal klassificere hver spiller på listen som "ude", "tvivlsom", "tvivlsom" eller "sandsynlig". Ifølge league guidelines, når en spiller er opført som "sandsynlig", er han mere tilbøjelig til at spille end ikke spille. "Tvivlsomme" spillere er dem med 50-50 chance for at spille. Hvis der er en 75 procent chance en spiller ikke vil spille, er han "tvivlsom". Og en spiller der er "ude" vil helt sikkert ikke spille.

Deadline

Hvert hold skal indsende sin skadesliste til ligakontoret fredag ​​før hvert spil og opdatere listen i weekenden efter behov.

Sanktioner

Ligakontoret kan fine hold til at indgive unøjagtige skadesrapporter. For eksempel bøder NFL New York Jets, deres general manager og deres tidligere coach $ 125.000 for at gemme, at quarterback Brett Favre spillede med en revet sen sen i 2008-sæsonen - en skade, der først blev opdaget, efter at Favre fortalte journalister om det. Alligevel er skades-bøder sjældne. USA Dagens analyse viste kun 13 i en 10-årig periode.

Del:
Kommentarer